facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestfold Interkommunale Brannvesen

Vestfold Interkommunale Brannvesen

Info

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS (VIB) har 106 ansatte som døgnet rundt ivaretar sikkerheten til nær 124.000 innbyggere.

Historie

Brannvesenet (VIB) dekker og eies av kommunene Holmestrand, Re, Horten, Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme.
I de samme kommunene utfører VIBs Feierseksjon feiing av drøyt 46 000 skorsteiner og fører tilsyn i alle bygninger med skorstein.

VIB har tre brannstasjoner:
Kopstad 3180 Nykirke,
Tønsberg Ollebukta 6 3126 Tønsberg,
Nøtterøy, Kirkeveien 222, 3140 Borgheim.

Brannvesenet (VIB) har også en stor forebyggende avdeling som fører tilsyn med bygg og anlegg med særlig risiko. Men det er hver enkelt innbygger og gjest i våre kommuner som er nærmest til å bidra til å redusere faren for brann.
VIB er også vertsbrannvesen for Interkommunalt utvalg mot akutt forurensing (IUA) i Vestfold.

Telefon: 33 00 36 00
Servicetelefon Vestviken 110-sentral: 04110.
[email protected]



"Brannvesen"
Adresse: Ollebukta 6, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33003600
on.rbiv@tsop
By: Tønsberg
Rute: Ollebukta 6
Postnummer: 3126



relaterte søk: vestfold interkommunale brannvesen kopstad, kopstad brannstasjon, vestfold interkommunale brannvesen twitter, nøtterøy brannstasjon, sandefjord brannvesen, tønsberg brannstasjon, vestfold interkommunale brannvesen nøtterøy, brannvesenet
Anmeldelser
Utrolig dårlig hjelp å få når man ringer kundeservice med spm. Vi er ett boretslag der en av 4mansboligene har utløst røykvarlsere i hele huset, men ingen er hjemme. Vi har universalnøkler, men jeg har ikke lov å låse meg inn i private leiligheter, så jeg spør om dem ønsker å komme bort å låse seg inn for å se at det ikke røyk i noen av leilighetene, da svaret lyder: jeg vet ikke helt jeg, det er jo ikke akkurat få hus der borte" er det mulig, dem skal jo ikke sjekke hele kilen, vi har jo en spesifikk adresse og hus.. skuffende service.
Fikk veldig bra hjelp
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler