facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestheiene

Historie

Vestheiene is a neighbourhood in the city of Kristiansand in Vest-Agder county, Norway. It is located in the borough of Grim and in the district of Hellemyr. Vestheiene is located to the east of Breimyr and west of Hellemyrtoppen. Solkollen lies to the north of Vestheiene.



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: 4628 Kristiansand, Norway
By: Kristiansand
Postnummer: 4628


Anmeldelser
Hei J er kunde hos dere imange år. J spurte om dere kunne ta en kopi i forbindelse med å returnere en pakke, fikk nei til svarJeg ble skuffet!
Jeg liker ikke coop kjeden. Jeg handler på Kiwi Vågsbygd senter. Er sjeldent på en Extra. Kun må jeg da det er eneste butikk i nærheten av der jeg er og jeg må ha 1-2 varer. Blir aldri fast kunde på extra. Kiwi er mye bedre og jeg liker ikke coop sine billige varer. Jeg har 3-400 m til Kiwi og må gå 15-20 min til nærmeste Extra. Går til Kiwi på 4-5 min og velger da å handle der da jeg har dårlige bein.
Presterer å stenge ølsalget klokken 18 dagen før 1.mai. Coop lager enda strengere lover enn vi allerede har i dette landet, hva angår alkoholsalg.
Har alltid vært hyggelig og hjelpsom betjening her. I dag fikk jeg god og gammeldags service, da jeg skulle ut i bilen med pakke fra posten og matvarer. Var ei ung kvinnelig butikkansatt som tilbød seg å følge meg ut til bilen med paraply, og åpnet bilen for meg da vi kom ut. Himmelen var åpen, og det hølja ned. Selv om jeg var typisk norsk og sa det gikk greit, så fulgte hun meg ut. Det varmet godt i hjertet mitt
Nærbutikken er viktig på et så lite sted som Hellemyr. Vi er 3-3500 sjeler på Hellemyr så det er klart at noe gigantisk supermarked er det ikke rom for. Butikken er god og folka veldig allrighte. Nærbutikken er der og ordner varer til oss når vi skal ha noe til klasser, lag og foreninger. Den slags får du ikke i pappkasser levert på døra.
Veldig glad i nærbutikken min. Men kan bli flinkere på å sjekke utgåtte varer spesielt til baby og tømme pantemaskinen.
Flott butikk med godt utvalg, bra priser og hyggelig betjening. Fin frukt- og grøntdisk med kvalitetsprodukter har aldri vært uheldig med noe.
Prix har i seg ideen om gule priser - vel, nå er nok annonsa gul og plakaten gul, men det er en farlig farge - den er ikke nødvendigvis bare positiv - sånn også med prisene - uansett hvor gule prisene er, er de i det høyere sjiktet. Sagt med rene ord - kan du, styr unna. NB - bli snart Extra-butikk #LetsGuide
De har ikke fullt ut godt nok sortiment og er stadig tomme for nokså vanlige produkter. Derfor handler vi mye andre plasser. Prix har vel aldri vært kjent for å ha bra utvalg.
Hadde glemt lommeboka men Gøran bak kassa foreslo at jeg skulle vippse han. Så kom han rundt og betalte for meg. Nærbutikk som tar vare på kundene sine!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler