facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestkanten pizza & kebab

Adresse: Bærumsveien 210, 1357 Bekkestua
Telefonnummer: 48475555
By: Bekkestua
Rute: Bærumsveien 210
Postnummer: 1357


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 03:00
Lørdag: 00:00 - 03:00


relaterte søk: Burger Bekkestua, Pizzanini Bekkestua meny, Gatekjøkken Bekkestua
Nærliggende lignende selskaper
Villa Bekk Villa Bekk 137 meter Veldig hyggelig atmosfære og lokaler. Jeg bestilte oksehaleravioli til 250,- ish og v...
Anmeldelser
Hyggelig betjening. God Kebab!
Kjempedårlig service, fikk feil pizza og ikke så mye som en unnskyldning eller ny pizza. Ringte de etter levering og fikk ikke tak i sjåføren, og restauranten ba meg bare ringe sjåfør. Helt håpløst!! Anbefales ikke!!
Bestilte kebab middag. Var utrolig skuffet
Hyggelig og nydelig gatekjøkkenmat, men veldig sene på levering - takeaway
Helt grei kebab. Ikke den beste, men langt ifra den dårligste jeg har smakt. Litt skuffa over at jeg bestilte medium pluss , og nesten ikke fikk noe sterk saus. Ellers ikke noe å klage på.
Bestilte levering til klokken 17:30 da jeg skulle få besøk. De kom med den med en gang klokken 16:00. Da jeg påpekte det til han som leverte smilte han bare og hade før han kjørte igjen. Jeg hadde også betalt ekstra for bacon på pizza, men den manglet dette.
Etter en benbit i kebaben ødela en av tennene mine kontaktet jeg Vestkanten Pizza og Kebab, de skylder på produsent og er svært ubehjelpelige samt bruker lang tid på å svare. Styr unna.
Greie folk, value for money!
Hvis du er ute etter smak og spenning, dra for all del ikke hit! Smakløs pizza.
Fantastisk god kebab og burgere. Passer perfekt etter en tur på Blaa, mens du venter på nattbussen hjem. Ellers om det er litt byttetid fra Tbane til buss og motsatt. Liten kebab = et godt mellom-måltid. Hyggelige ansatte som jobber kjapt, men alikavel får til et velsmakende produkt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler