facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestkorn Milling AS

Vestkorn Milling AS
Adresse: Kvernvegen 62, 4120 Tau, Norge
Telefonnummer: 51 74 03 00
Stat: Rogaland
Distrikt: Strand
By: Tau
Rute: Kvernvegen
Husnummer: 62
Postnummer: 4120


åpningstider

mandag: 07:00–15:00
tirsdag: 07:00–15:00
onsdag: 07:00–15:00
torsdag: 07:00–15:00
fredag: 07:00–15:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Utrolig vennlige ansatte. Blir kjempe godt mottat, god kundeservice og utstråling!
Bra
For å laste, må du gå ned. Nederst vil du løpe inn i en port. Du må vente, bilføreren kommer, se på bilnummeret, åpne porten, komme opp og du må vise referansenummeret til lasten. Deretter vil du fortsette til territoriet og snu deg, umiddelbart ved petachkaen etter å ha kommet inn i porten og vendt mot inngangsporten, og baksiden av traileren til de store sekkene, vil du se dem under kalesjen. Åpne kun høyre side, markisen er så langt bak som mulig. De bringer deg en elektrisk baby og så drar vi. De to første er en, deretter to, for hver rad er det et belte. På slutten går beltet gjennom to bakre storsekker fra baksiden; når du drar, må du klatre bratt opp bakken for å sikre deg. Bilmannen vil gi deg papirene etter lasting.nFolk jobber vennlig, synger sanger og smiler.
Meget effektiv lasting, hyggelig personale, det er en liten parkeringsplass foran bedriften for maks 1-2 sett, gjennomsnittlig adkomst fordi den går gjennom et boligfelt med eneboliger.
Ikke behagelig inngang. Gjennom privat sektor. Parkering for 2 biler foran porten. Personalet er ok.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler