facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vestre Bærum Trafikkskole

Vestre Bærum Trafikkskole

Info

Vestre Bærum Trafikkskole. Sentralt mellom Kolsås og Dønski vgs. Opplæring klasse B og spesialkurs for bedrifter/firmaer(økonomisk, bevisst kjøring)

Historie

Trafikkopplæring hos oss! Effektiv undervisning kombinert med egentrening gir lavere pris og høy kvalitet. Vi er kjent for lav strykprosent.

Vestre Bærum Trafikkskole er en trafikkskole med lang erfaring. Vi holder til sentralt mellom Kolsås og Dønski videregående skole, rett bak 7eleven-Shellstasjonen. Trafikkskolen tilbyr førerkortrettet undervisning / opplæring , og spesialkurs for bedrifter /firmaer ( Bevisst, sikker og økonomisk kjøring)

Se mer på www.vbtrafikkskole.no

Adresse: Brynsveien 96, 1352 Kolsås, Akershus, Norway
Telefonnummer: 91108216
By: Kolsås
Rute: Brynsveien 96
Postnummer: 1352



relaterte søk: Trafikalt grunnkurs pris Bærum, Trafikalt grunnkurs Bærum, Kjøreskoler i Sandvika, Hengerlappen Bærum, Førerkort Bærum, Kjøreskole Asker, Kjøreskole Majorstuen, Konnerud vøyenenga
Anmeldelser
En dyktigere kjørelærer enn May-Brith må du lete lenge etter! Streng og direkte, men rettferdig og profesjonell med skinnsykt mye kunnskap. Flink og effektiv til å lære bort og utrolig flink til å følge opp elever. Anbefaler på det aller sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler