facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Veterinærvakta Fron

Veterinærvakta Fron

Info

Veterinærvakta Fron er veterinærkontoret på Vinstra, som alltid har vakt, og behandler både store og små dyr.

Historie

Veterinærvakta Fron har i dag et bredt tilbud innen veterinærtjenester. Vi kjører daglig 2-4 stykker ute på gårds- og hjemmebesøk, og har minst 2 ansatte inne på smådyrklinikken. Vi dekker også opp døgnvakt for akutt syke dyr hele døgnet, hele året, utenom de faste åpningstidene. På smådyrklinikken har det skjedd mye de siste årene, og vi har nå fullt moderne utstyr til å dekke de fleste behov. I tillegg til nytt røntgenutstyr, ultralydapparat, blodprøvemaskiner og tannutstyr, har vi også oppdatert kunnskap. Det er nå mulig å få utført kompliserte tanntrekk og utvidete hjerteutredninger hos oss, også for henviste pasienter. Det krever mye etterutdanning å drive innen alle veterinærfelter, så vi har hver våre spesialfelter. Vi er fem fast ansatte veterinærer med god erfaring, og har ved behov innom flinke vikarer som bidrar med siste nytt fra universitet. Vi håper at alle skal føle seg hjemme hos oss, og at vi kan bidra med den hjelpen dere trenger.

Etikett

We provide veterinary services for large and small animals, and have a 24/7 service if needed. Please contact us if you have any concerns about your animal.
Wir sprechen auch ein bischen Deutsch.
Parliamo un po 'italiano.

Produkter

Veterinærtjenester
Royal Canin og Hill's hunde- og kattemat
Kosttilskudd
Godbiter



"Veterinærvakta Fron er veterinærkontoret på Vinstra, som alltid har vakt, og behandler både store og små dyr. i er fem fast ansatte veterinærer med god erfaring, og har ved behov innom flinke vikarer som bidrar med siste nytt fra universitet. Vi håper at alle skal føle seg hjemme hos oss, og at vi kan bidra med den hjelpen dere trenger."
Adresse: Strandgata 54, 2640 Vinstra, Oppland
Telefonnummer: 61291400
on.norfatkavtev@tsop
By: Vinstra
Rute: Strandgata 54
Postnummer: 2640


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: veterinærvakta fron as vinstra, veterinær ringebu, øya dyreklinikk, dyrlege ringebu, smådyrklinikk vinstra, veterinær wadahl, smådyrklinikken vinstra
Nærliggende lignende selskaper
Institutt for Manuellterapi  N-2640 Vinstra - Florian Baschong Institutt for Manuellterapi N-2640 Vinstra ... 910 meter DITT STED FOR MUSKEL-OG SKJELETTPLAGER I GUDBRANDSDALEN !! Henvisning fra legen er I...
Apotek 1 Vinstra Apotek 1 Vinstra 971 meter Tomme hyller og treg service. Veldig sakte
Øya Dagpark Øya Dagpark 3 km Dagpark for hund 1 dag kr 390,- Klippekort 10 dager kr 3000,- -25% rabatt på hund ...
Øya Dyreklinikk Øya Dyreklinikk 4 km Her blir både dyr og eiere godt ivaretatt. God service
Anmeldelser
Her er det pengene som kommer først og ikke dyrene! Da vår hund ble alvorlig og akutt syk ringte vi hit for å la han slippe. Dessverre var det ikke penger på konto, og dermed var det sp.mål om vi ikke hadde kredittkort eller kunne låne. Det hadde vi ikke og dermed var det nei fra dette stedet! Så her er det pengene som bestemmer og ikke dyrenes ve og vel. STYR UNNA og kontakt heller Vågå veterinærklinikk for dyrenes skyld!
Dårlige på å gi informasjon, man sitter igjen med mange spørsmål og får bare beskjed om at alt står i informasjonsskrivet, alt står ikke der og man føler ikke at man kan ringe for å forhøre seg videre. Setter pengene høyere enn dyra og veldig frekke om man ikke har råd til å betale med en gang når det er akutt, dårlige på å komme med billigere alternativer til forskjellig som mat o.l. Har alltid likt dette veterinærkontoret men vet ikke helt hva jeg synes om dem lenger etter di siste par besøkene. Håper det blir bedring.
Trengte ormekur til katt i romjula, og fikk god veiledning og resept til nærmeste apotek uten videre. Super service og vennlige på telefonen! Opplevde helt motsatt service fra veterinær annet sted i Gudbrandsdalen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler