facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vianor Hokksund

Vianor Hokksund
Adresse: Industriveien 7, 3300 Hokksund, Norge
Telefonnummer: 32 75 16 77
Stat: Buskerud
Distrikt: Øvre Eiker
By: Hokksund
Rute: Industriveien
Husnummer: 7
Postnummer: 3300


åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
fredag: 08:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Elendig service, fikk ikke beskjed når varen jeg hadde bestilt hadde kommet inn- noe som var avtalt, fikk bare spydig svar når jeg etterlyste informasjon. Ble møtt kaldt og spydig av henne når jeg kom for å hente varen. Dårlig kundebehandling, vil ikke anbefale de til noen!
Da jeg fikk tilbake bilen var bakfanger på bakparten på bilen full av riper. Var heller ingen til stede på verkstedet til og gjøre opp for det. Fikk beskjed om at jeg skulle bli ringt opp dagen etter men det ble aldri gjort. Drar ikke hit igjen og fraråder andre i og dra hit.
Jeg fikk sendt mine sommerdekk fra tesla til vianor Hokksund. Han som byttet dekkene, puttet ikke vinterdekkene som var grisete i poser. Han la posene på de nedlagte setene og regnet med at dette skulle være nok. Samtidig som han strevde med å få lukket døra igjen baki bilen. Det ble derfor masse skitt på døra innvendig. I tillegg på en del interiør da dekkene var i klem. Videre da jeg kom hjem var hjulboltene altfor lite strammet, og det var lite luft i dekkene. Jeg har hatt bildekkene mine på dekkhotell et annet sted tidligere og har aldri opplevd noe slikt som det her.
Fikk mine vinterdekk for Tesla model 3 levert hos de, men det så ikke ut som de likte å utføre jobben skikkelig! Veldig dårlig at mekanikeren ikke klarte å legge dekselen riktig på plass, og faktisk klarte å bøye en av pluggene..... Dårlig opplevelse :-P
Super service! Hyggelige folk som står på for å løse dine utfordringer med ekspertise som lyser gull.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vianor Hokksund med offentlig transport


Stubben Loesmoen 500 meter
101
135
139
52
56

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler