facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vianor Norge

Vianor Norge

Historie

Vianor er nordens største dekk- og bilverkstedskjede. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt industri, anlegg, jordbruk og motorsykler.

Adresse: Semsvn. 38, 3676 Notodden, Norway
Telefonnummer: +4735010846
By: Notodden
Rute: Semsvn. 38
Postnummer: 3676


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07:30 - 16:30


relaterte søk: vianor trondheim, vianor storo, vianor dekkskift pris, vianor ski, vianor oslo, vianor steinkjer, vianor grini, vianor lillestrøm
Anmeldelser
Kjempe service! Hyggelig og dyktig folk! Anbefales på det sterkeste!
Helt elendig service. Ringte forrige uke for å bestille time til avbalansering av 4 dekk, samt vrenge om 2 dekk da de hadde hvit skrift på feil side. Måtte purre på de en gang, men har fortsatt ikke hørt noe tilbake. Tok kontakt med Bil og Dekkimport som sa det bare var å komme ned. Jobben ble utført hos de på maks 10 minutter.
Hyggelige personer
Dyktige ansatte, godt utvalg av dekk
Super service, som alltid:-
Helt topp!
Koselige folk som hadde dekk til vår bil når vi endelig skjønte at vi utsatte oss selv og andre for fare med dårlige dekk.
De var profesjonelle og meget raske. Droppet bare in uten avtale var ferdig på 1 2 3.
Var innom for å fylle på air condition. Utrulig hyggelig mann bak skranken. Fiksa medan eg venta. Ikkje nokke å utsette på pris heller!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vianor Norge. Semsvn. 38 kart bykart, satellitt visning. Vianor Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vianor Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vianor Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler