facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vianor Norge

Vianor Norge

Info

Vianor er Nordens ledende dekk- og servicekjede med over 900 avdelinger i 23 land. Vianor verksteder er spesialister på dekkservice. Takket være et omfattende salgsnettverk behøver du ikke å lete lenge for å finne nærmeste Vianor verksted.

Historie

Vianor er Nordens ledende dekk- og servicekjede med over 900 avdelinger i 23 land. Vianor verksteder er spesialister på dekkservice. Takket være et omfattende salgsnettverk behøver du ikke å lete lenge for å finne nærmeste Vianor verksted. Kjeden har over 1400 ansatte med solid fagkunnskap og flerårig arbeidserfaring i dekkbransjen. I Norge finnes det totalt 46 Vianor verksteder og 19 Vianor partnere rundt om i landet. Navnet Vianor har sine røtter i latin og betyr "nordisk vei". Navnet gir uttrykk for kjedens grunntanke: ekspertise innen de nordiske forholdene.

Bredt utvalg og konkurransedyktige priser

Vianor har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt industri, anlegg, jordbruk og motorsykler. Vianor selger over 1 million personbil- og varebildekk i året. Blant produktutvalget finnes f.eks. Nokian, Michelin og Bridgestone. Gjennom store innkjøp oppnås bedre prisfordeler og et omfattende produktutvalg hvilket er til nytte for den enkelte forbruker.

Alle Vianor avdelinger tilbyr felger og batterier i tillegg til alt innen dekk og dekkmontering.

Bilservice og dekktjenester

I tillegg til montering av dekk og felger kan Vianor også utføre oljeskift, justere hjulstilling, kontrollere og reparere hjulopphenget på personbiler og tilby service på aircondition og klimaanlegg. i løpet av 2011 vil flere av våre avdelinger tilby full bilservice.

Vianor kan også tilby dekkhotelltjenester, som innebærer at kunden oppbevarer sine dekk hos Vianor mellom sesongene. Utover oppbevaringen av dekk inngår også dekkvask og montering på bilen. Du kan også bli innkalt automatisk i forbindelse med dekkskifte både vår og vinter.

Vianors nettbutikk selger dekk og felger døgnet rundt og alle dager. På internett kan man også enkelt bestille tid for Vianors ulike tjenester.

Hos Vianor kan du bruke vanlig bankkort og du kan også betale med Visa, Mastercard og kontant. I vår nettbutikk kan du dessuten betale gjennom direktebetalinger via Nordea.



"Velkommen til Vianor Lillestrøm - vi ligger ved Skedsmohallen i Lillestrøm.Vianor-kjeden er spesialist på dekk- og bilservice og består av et nettverk av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Hos oss finner du alle typer dekk til både personbiler, varebiler og lastebiler, samt MC, landbruk og tunge spesialmaskiner.De siste årene har vi satset stort på bilservicetjenester, og i dag er de fleste av våre servicepunkter godkjente bilverksteder. Du kan dermed utføre bl.a. EU-kontroll PKK, hjulstillingskontroll, AC-service og originalservicer hos oss.Uansett hvor i verden du ferdes, så ønsker vi deg en trygg reise."
Adresse: Leiraveien 17, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 815 60 815
By: Lillestrøm
Rute: Leiraveien 17
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: vianor lillestrøm, vianor grini, vianor trondheim, vianor oslo, vianor dekkhotell pris, vianor tiller, vianor hønefoss, vianor bryn
Nærliggende lignende selskaper
Vianor Norge Vianor Norge 56 meter Akkurat som forventet. Fiksa nytt dekk på et par timer, da det ikke var lagervare. ...
Bilia Lillestrøm Bilia Lillestrøm 885 meter God service og trivelig vente område med kaffe på morgenkvisten. Og ikke minst veldig...
Dekkmann Dekkmann 4 km Super service og gode og profesjonelle ansatte. Og et meget godt verksted for dekk og...
Anmeldelser
Totalt useriøst, styr unna! Tar imot timebestilling og først etter 25 min. På bukken finner de ut at de ikke har dekk. De er visst to timer unna så må komme igjen. Ny time 5 dager etter, samme resultat!! De har heller ikke alternative dekk og det er jo ganske sterkt fra en dekkforhandler... Jammen bra de ikke er avhengig av inntekt, må jo være noe arbeidsmarkedstiltak dette.
Veldig dårlig! Jeg skulle ha fått nye vinterdekk fra dekkhotell da det er første gang jeg skal bytte hos de etter avtale. så får jeg den mest skittneste dekkene. De tar jo ikke vare på dekkene? seriøst null hjulvask. såutsom dekkene har vært lagret i sahara. så skitne var de. anbefaler ikke å ha noe i form for dekkhotell avtale hos de. med mindre du har eldre bil.
Løsningsorientert, effektiv og god kundeservice! Tommel opp for Vianor Lillestrøm
Raske og hyggelige. Ringer og hører på forhånd om kapasitet til å plugge dekk. Raskt ordna til 5/600kr
Veldig hyggelige folk og veldig bra service Anbefales på sterkeste
Forferdelig kundeservice. Ringte to dager før for å bestille AC service og fikk pris på at det koster 1590kr inkl sjekk og påfyll av gass. Møt opp til timen så sier han som satt bak skranken at har du bestilt time så sa jeg ja så sjekker han litt i systemet og sier at det koster 2kr pr gram gass og dette kommer itilleg til 1590kr. 2x700=1400kr. Jeg fortalte han at han jeg prate med på telefon som sitter på kundeservicen han sa det vil koste 1590kr inkl gass og at dere trykk tester systemet før påfylling så sier han bak skranken at nei det stemmer ikke.han du har prata med på telefon kan ingenting. Dummeste jeg har hørt at de setter uerfarne folk på kundeservice som kan ikke en D***om Vianor sine tjenester og hva er det som er inkl eller ikke. Uansett så tar de 1590kr bare for å se på bilen. Ff for en kundeservice. De vil ha 1590kr for arbeid + 1400kr for å fylle 700gram gass på bilen min så totalt tar de 2990kr for påfylling av gass. Disse Folke lurer kundene ved å ha skjulte priser. Dekkmann tar 1500kr og Naf tar 1780kr inkl gass for AC service.
De selger ikke dekk selger de gull der inne. Alle dekke prisene forsellige mens dekken eller jobben samme Vianor sier 14 k alle 4 dekk auto mester sier 10 k hva er så spesielt hos Vianor uten prisene,ikke si at kvaliteten neii langt unna,av på dekk pls jobb!!!
Ekstremt dårlig og trege på kundeoppfølging. Stod i telefon kø i 10 min. Fikk alternativ om å bli oppringt. Tok 6 timer før de ringte tilbake. Kunne ikke gi en pris over telefonen eller anbefale dekk eller dekktype til mon bil. Uproft og lite tillitsskapende. Gikk til Dekk1 og fikk bra service og anbefaling.
Ventet på svar over en uke, deretter fikk beskjed at man kan ikke komme med selv kjøpte egne deler, fordi de tjener ikke på deler som de kunne bestille. Dyrt, anbefaler ikke
God service. Var å skiftet dekk, kjempe flinke folk.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vianor Norge med offentlig transport


Roseveien 400 meter
335
Villvinveien 480 meter
335

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler