facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vianor Norge

Vianor Norge

Historie

Vianor er nordens største dekk- og bilverkstedskjede. Vi har et omfattende utvalg av dekk for person-, vare- og lastebiler, samt industri, anlegg, jordbruk og motorsykler.



"Velkommen til Vianor Narvik - vi ligger sentralt plassert midt i Narvik.Vianor-kjeden er spesialist på dekk- og bilservice og består av et nettverk av 1 500 serviceverksteder i 25 land. Hos oss finner du alle typer dekk til både personbiler, varebiler og lastebiler, samt MC, landbruk og tunge spesialmaskiner.De siste årene har vi satset stort på bilservicetjenester, og i dag er de fleste av våre servicepunkter godkjente bilverksteder. Du kan dermed utføre bl.a. EU-kontroll PKK, hjulstillingskontroll, AC-service og originalservicer hos oss.Uansett hvor i verden du ferdes, så ønsker vi deg en trygg reise."
Adresse: Verkstedbakken 17, 8514 Narvik
Telefonnummer: 76 96 36 00
By: Narvik
Rute: Verkstedbakken 17
Postnummer: 8514


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07:30 - 16:30


relaterte søk: vianor oslo, dekkonline, vianor heimdal, dekkmann outlet, dekkverksted oslo
Anmeldelser
Ekstremt dårlige til å ta telefonen. Helt krise faktisk. Og når man kommer inn der så blir du knapt møt med et hei.
Veldig imøtekommende og behjelpelig. Kjempegod kunnskap. Topp service hver gang.
Service og tilkomst veldig bra. Havnet første gang jeg ringte på callsenter i Oslo, som skulle meddele at vi trengte hjelp. Vi skulle bli kontaktet. Det skjedde ikke så måtte ringe flere ganger og kom til slutt til sentralbord i Narvik. Da skjedde ting. At man ikke har deler som dieselfilter til Europas mest solgte varebil/bobil på lager stusser jeg derimot på, men vi får byttet om to dager og det passer heldigvis reiseruta vår så det går bra!
Jeg bestiller dekk og tid på webben. Når jeg kom til verkstedet på avtalt tid i går har verkstedet stengt. Tydeligvis er bookingsystemet ikke i orden. Nåvel, jeg drar dit i dag og får en ny tid. Men jeg får også vite at dekken jeg bestilt ikke selges av Vianor, til tross for at jeg har bestilt dem på deres webbside. Men, jeg får et tilbud om en annen modell som jeg aksepterer. Når jeg siden har betalt for dekken og går ut til min bil har Vianor montert mine gamle piggdekk på bilen, som er så gamle at de må vurderes som trafikkfarlige. Mine nye dekk som jeg har betalt for finnes ikke i eller på bilen. Hadde jeg ikke sjekket dette hadde jeg kjørt i veg med gamle farlige dekk ubevisst.
Tar aldri telefonen, ringer heller ikke opp. Prøvd hver dag i en uke. Sentralbordet sendte dem melding om å ringe tilbake, men det gjør de ikke. Useriøs bedrift
Fremragende service, gode priser og dyktige fagarbeidere på verkstedet. Jeg har hatt nesten alle mine biler hos dem siden jeg ble boende i Narvik og ser ingen grunn til noe annet. Dekk og bil blir godt ivaretatt, og jeg får god kundebehandling; et eksempel til etterfølgelse for flere andre verksteder - slik skal det gjøres!
Meget bra firma hyggelig og rask betjening,godt mottattanbefales
Fantastisk service, utrolig bra kundebehandling og holder seg alltid til avtalt pris.
Super service og veldig hyggelige priser! God kommunikasjon mellom ansatt og kunde, noe som bidrar til at man som kunde føler seg trygg på at de kan sine saker!
Lett å bestille dekk og verkstedtime over nettsiden deres. Fikk kvalitetsdekk for en god pris og opplevde god kundeservice.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vianor Norge.

Narvik dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. Verkstedbakken 17 narvik bilverksted kart bykart, satellitt visning. Vianor Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vianor Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vianor Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vianor Narvik Vianor Narvik 87 meter Hvis man er ute etter god og rimelig service, er min anbefaling å plassere bilen dere...
Narvik Bilutstyr Narvik Bilutstyr 672 meter Helt topp service! Anbefales!
Norsk Scania Narvik Norsk Scania Narvik 3 km Kjempe bra service og hyggelig folk, anbefaler dette verkstedet
Hightech narvik Hightech narvik 3 km Monterer, installerer og reparerer nærmest alt innenfor data og elektronikk.
Sommerseth Sommerseth 3 km Fantastisk service, alltid hyggelig å stikke innom
Nordvik Toyota Nordvik Toyota 3 km Fin butikk med fine biler
Fagerthun Bil Fagerthun Bil 3 km Takk Fagerthun bil for jeg fikk være hos Dere. Hilsen til Thor Fagerthun a Trond Fage...
Altombil Øyjord Altombil Øyjord 6 km God, gammeldags SERVICE!!! Sendte pappa dit for 2 år siden, for å få EU-kontroll på ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler