facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Victoriahaven

Adresse: Strandgata 21 , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 62 53 36 55
By: Hamar
Rute: Strandgata 21
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 12:00-23:30
Tirsdag: 12:00-23:30
Onsdag: 12:00-23:30
Torsdag: 12:00-23:30
Fredag: 12:00-23:30
Lørdag: 12:00-23:30
Søndag: 12:00-23:30


relaterte søk: LOKAL Hamar, Il Teatro Hamar anmeldelse, CC Hamar restaurant, Il Teatro Hamar, Pizzanini Hamar, Restaurant Strandgata Hamar, Restauranter Hamar, Victoriahagen
Anmeldelser
Etter å ha vært her 4-5 ganger må jeg si at det er det beste spisestedet i Hamar. Maten er alltid top kvalitet, med ferske råvarer, utsøkte "sides" og godt utvalg av øl og drinker. Personellet er også imøtekommende, dyktige i jobben sin og ikke minst gir gode anbefalinger til hva som er å anbefale. 5/5 stjerner uten tvil.
Fin restaurant med hyggelig og hjelpsomme servitører, var litt kaldt der inne. Vi var 4 stk som spiste indrefilet og lammeskank. Vi delte på tilbehøret da det bestilles ved siden av. Bordet overfylles litt av små beholdere når man er 4 personer som bestiller 3 tilbehør hver, ikke noe stort problem men blir litt rotete. Indrefileten er allerede helstekt så medium rare og blue rare kunne man ikke få. Lammeskanken var litt smakløs men hjalp litt med rosmarin saus. De 3 forskjellige potetrettene, 2 sausene og 3 grønnsaksrettene var ok, men hadde ikke noen stor gastronomisk opplevelse hvor jeg føler at her må jeg bare spise igjen. Kaffen smakte også veldig vann med melk, kunne vært fordi det var noe med kaffemaskinen dems ifølge servitøren. Koselig sted med fin atmosfære, god, helt ok mat, men litt stive priser.
Veldig seig biff og dårlig service da vi sa ifra. Fikk beskjed om at det ikke var indrefilet vi hadde bestilt! Det var vi klar over, men at biffen er så seig at vi ikke klarer å tygge og svelge den, og at godt over halvparten ligger igjen, er ikke bra. Vi fikk heller ikke tilbud om noe annet, ikke dessert, ingenting. Det eneste vi fikk høre var at biffen var akkurat som den skulle. Har også sendt mail- 2 ganger- ikke fått noe svar. Nei, dette var skikkelig skuffende og dårlig.
Veldig god mat, hyggelig betjening og fint sted, men noe stive priser da ingenting bortsett fra kjøtt/fisk er inkludert i hovedmenyen. Grønnsaker, poteter og saus må bestilles utenom. Det hadde vært helt greit om det var inkludert i prisen, men det er det ikke. Så trekker en stjerne pga det.
På Google og på døren står det at de har åpent til kl 00. Var der før kl 22 i forrige uke og dørene var stengt. Satt noen ansatte inne og snakka, disse orket ikke engang å komme ut å si at de hadde stengt. Uhøflige ble vi bare vinket vekk av de.
Min desidert favoriserte restaurant på Hamar. Maten, atmosfæren og besetningen er fantastisk! Setter du pris på godt drikke og god mat, anbefaler jeg Victoriahaven på mitt varmeste. Vinmenyen går langt utover vinkartet deres. Her kan du nyte gode viner ,fantastisk service og entusiastiske somalierer med kunnskap
Ok. Fin meny, men var tom for flere retter både middag og dessert. Kyllingen var litt overstekt. Pluss for å kunne sette sammen tilbehør etter egen gange.
God mat. Vi satt ute og det var ekstremt trangt. Høylytte trøndere dominerte! Følte vi delte bord med flere gjester. Dårlig utvalg av alkoholfrie drikker!
Vi kom innom her med min man og datter på 12 etter en dag på stranda. Vi fikk lyst på biff. Gikk rundt kl 16 tiden i byen og så etter plasser. Da fikk vi øye på denne flotte restauranten. Den har veldig koselig ute atmosfære som tar deg til Syden og varmen. Det var intimt og koselig . Grønne planter og interiøret var perfekt. Parasol så kunne man få skygge mens man nyter maten. De hadde også stoler og bord som var utenom om der vi satt med solskjerming. Svært koselig. En fontene i nærheten gjør hele stemningen. Veldig koselig, behjelpelige og oppmerksomme betjening og servitører. Tok oss i mot tvert med et smil. Det er noen få hovedrett på meny men det gjør at disse kan de rettene og kan servere dette med stolthet. Du kan komponere dine rette med hva slags grønnsaker, type poteter og sauser du vil til hovedretten. Vi valgte indrefilet og alle 3 ønsket forskjellige type poteter laget på 3 forskjellige måter. Samme med sausen. Kjøttet var laget perfekt. Den bare smeltet på tunga. Gode porsjoner på rettene også så vi ble mette også. De gir potetene og sausen i hver beholder for seg selv så du ordner det selv på fatet. Siden vi kjørte så hadde ikke vi mulighet til å drikke men de har en vin kart med god utvalg. Jeg fikk med meg at han som serverte vin kunne det han serverte. Han snakket om vinen og forklarte hva slags vin det var, hvor den kom osv. Han også virket stolt av det han serverte. Våkne servitører som fikk med seg om noe var tom. Anbefaler plassen sterk videre. De kan sine retter. Vi kommer tilbake neste gang vi er i Hamar.
Super flott plass. Midt i Hamar. Ta på litt penklær og spis fra den utsøkte menyen. Terning kast 6. Hyggelig betjening. Jeg spiste fantastisk reinsdyrskanke.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Victoriahaven.

Hamar restauranter

åpningstider, plassering. Strandgata 21 kart bykart, satellitt visning. Victoriahaven adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Victoriahaven. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Victoriahaven med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler