facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Videoverkstedet

Videoverkstedet
Adresse: Vækerøveien 210 , Oslo 0751, NO
Telefonnummer: 482 22 444
By: Oslo
Rute: Vækerøveien 210
Postnummer: 0751



relaterte søk: videoverkstedet erfaringer, digitalisere mini dv, utstyr til digitalisering av film, digitalisering av video, digitalisering av gamle filmer, digitalisere gamle videoer, digitalisering av smalfilm, utstyr til digitalisering av vhs
Anmeldelser
22 gamle VHS kassetter til digitalt format ble gjort med et veldig godt resultat, og leveringstid som lovet. Kan trygt anbefale.
Ytterst hyggelig kontaktperson og god kommunikasjon/videre veiledning, selv om de ikke kunne hjelpe meg med mitt konkrete problem angående fremkalling.
Hentet i dag enda en gammel videokassett som har blitt digitalisert, og er superfornøyd med servicen og kompetansen på Videoverkstedet! Til sammen har de brakt nytt liv til 94 filmruller og videokassetter VHS, BETA, VHS-C, Hi8 mv, de eldste er fra 1960. Bestilte tilleggsfunksjonen Finale som har forbedret kvaliteten som bare det, ofte fra et nesten håpløst utgangspunkt. Skikkelig fornøyd, seriøs og proff virksomhet!
Jeg ble lovet en re-formatering av en tidligere jobb - gratis. Sender avgårde filer og tror alt er i orden. Så ombestemmer daglig leder seg og fakturerer meg med 350 kroner og truer med inkasso om jeg ikke betaler. Han innrømmer riktignok at vi hadde en avtale om gratis re-formattering, men at jeg hadde vist for lite "ydmykhet" i min samtale med han, og at det hele var min feil. Det neste er at jeg ikke får hard-disken min tilbake før jeg har betalt faktura. Kunne de ikke bare kjøre en kreditt-test, jeg er verdens beste betaler! Å bryte inngått avtale og redusere kunden til en potensiell skurk er ikke det jeg forbinder med moderne kundeservice og god forretningsskikk. Produktene er kanskje bra, men behandlingen av kunden er under enhver kritikk.
Hatten av til dere. Lyden på den gamle kassetten var veldig skrøpelig, men dere reddet hele opptaket. Trodde nesten ikke det var mulig å fikse den så bra. Tusen takk for vel utført jobb!
Meget seriøs bedrift. Har kunnskap og erfaring for å berge innholdet på gamle VHS/Digitalkassetrer. Meget bra kundeservice. Anbefales sterkt.
Fikset et kassettbånd - ble forespeilet at det kunne ta tre dager, men det var vel nærmere tre timer. Proff, effektiv og hyggelig kundeservice.
Digitalisering av VHS. God service og godt utført arbeid.
Bra utført jobb
Veldig god kundebehandling, profesjonelle
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler