facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vigeland Grill

Info

Vigeland Grill



"Stort utvalgt i italiensk pizza, hamburger, kebab og andre grillretter til en billig penge."
Adresse: Smibakken 4, 4521 Vigeland, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: 38 25 63 00
By: Vigeland
Rute: Smibakken 4
Postnummer: 4521



relaterte søk: vigeland grill meny, pizzabakeren vigeland
Anmeldelser
Helt ok mat. Dessverre fremstår lokalet som veldig slitt og shabby og ødelegger dessverre det totale inntrykket.
God kebabtallerken bra dressing og gode pommfri. Litt triste grønnsaker ok priser.
Veldig god mat, hyggelig betjening, og raskt!
Grei mat i et sliten lokale. Lite smil til kundene hadde hevet standarden.
Kjøpte løvstek i pita med sterk saus. Det smakte meget godt. Trivelige karer på jobb der også.
Pizzaen var knallgod! Har vært flere ganger og vært fornøyd hver gang.
Spiste kebab her,den var litt smakløs til tross for at vi bestillte medium. Inneholdt kun salat og kebabkjøtt. Ikke tomat,agurk og mais som vi er vant til. Veldig hyggelig personale som jobbet.
Veldig hyggelig eier. Pizzaen var god, kebabaen var supergod med god lefse men, burgeren var ikke god. Den var laget mer som karbonade enn kjøttdeig. Pomesen var ganske god. Så det eneste som skuffet og som jeg ikke klarte å spise var burgeren den var litt bortkasta penger.
Noe shabby sted. Første som møter enn er et akvarium uten fisker, og med skittent vann. Hvilke signaler sender det til kundene om maten? Personalet virket lite interessert i å gjøre en innsats og var relativt sure hele tiden. Kebaben smakte helt Ok, men ingenting mer enn det heller. Vi bestilte 3 stk rullekebab, og den ene vi fikk var med en lefse som var så langt i fra fersk som du får det til. Den var flakete og hard, og gikk i oppløsning, mens man spiste.
Ikke ofte jeg er negativ til steder. De var veldig treige. De tok imot penger med hanskene de brukte på maten. Og de byttet ikke heller... Kjente at jeg mistet matlysten. Noe jeg sjelden gjør. Fikk pizzaen med en slize med biff4 biter. Ikke fordelt ut over pizzaen. Skyldte på at det var masse andre ingredienser som skulle dekke det. Og at jeg burde ha bedt om ekstra kjøtt. Maten var dvassen og ikke appetittlig i det hele tatt. Hvor er mattilsynet. Endte med å ikke spise pizzaen, og gikk heller over til pizza bakeren
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler