facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vigga Bygg As

Vigga Bygg As

Info

Entreprenørfirma grunnlagt i 1996.Vi tilbyr det meste innen tømring, betongarb, tegning og byggesøknad! Ta kontakt for en uforpliktende prat eller tilbud.

Historie

Vigga Bygg AS er et entreprenørfirma fra Hadeland som ble grunnlagt i 1996. Vi er sentralt godkjent som ansvarlig søker, prosjekterende og kontrollerende for bygninger og installasjoner i Tiltaksklasse 1 og utførende og kontrollerende for bygninger og installasjoner, Tiltaksklasse 2.

Vi er i dag 25 ansatte, og har i tillegg med oss selvstendige tømrere, innleid på fast avtale. Våre håndverkere har lang erfaring innen tømring, betongarbeid og muring.


Selv om også større prosjekter som totalentreprenør har blitt en stor del av vår virksomhet de siste årene, er det en selvfølge for oss å ta vare på vår opparbeidede kundekrets på bygda og også skape nye kundeforhold med privatpersoner, offentlig og privat næring.

Ta gjerne kontakt med oss over nettsiden, telefon eller kom innom for en uforpliktende prat.

Adresse: Nordre Ålsvegen 18, 2770 Jaren
Telefonnummer: 61339292
on.ggybaggiv@tsop
By: Jaren
Rute: Nordre Ålsvegen 18
Postnummer: 2770


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: Betong Hadeland
Nærliggende lignende selskaper
Anleggsprodukter As Anleggsprodukter As 660 meter Vi er forhandler for utstyr og maskiner til bygg og anlegg.
M. Haug & sønn As M. Haug & sønn As 2 km Super service! Hyggelige og hjelpsomme, rask og god oppfølging. Anbefales!!
Anmeldelser
Gir rask respons på epost på forespørsel om oppdrag. Da jeg spurte om prisanslag på en jobb regnet de med ca. 8500 kr. Da jobben viste seg å ta mindre tid enn forventet ble regningen på ca 6600. Det er redelig gjort! det burde jo være en selvfølge, men min erfaring med andre firmaer er at de legger på flere timer enn det jobben tar.
Meget bra oppfølging og service.
Veldig flinke folk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler