facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vigilo

Vigilo

Info

Vigilo Barnehage er kvalitetssikring, dokumentasjon og foreldrekommunikasjon samlet i et brukervennlig system.

Historie

Vigilo AS ble stiftet våren 2010 på bakgrunn av et samarbeidsprosjekt mellom Tysvær kommune, Innovasjon Norge og Sysco AS.

Allerede før prosjektet startet var initiativtakerne i Tysvær kommune klar på at de ønsket at flest mulig andre kommunale og private barnehager kunne få glede av å benytte systemet som skulle utvikles.

Utvikling av programvare som skal generaliseres og produktifiseres er krevende og kostbart. Sysco hadde den nødvendige IT-kompetansen, mens fagkompetansen og fokus på å lære mer om barnehage og SFO bygges nå opp i Vigilo AS.

Vigilo AS har tatt over eierskap og alle rettigheter til å videreutvikle og å selge Vigilo Barnehage.

Produkter

Vigilo Barnehage
Vigilo SFO
Vigilo Skole
Vigilo Optimal

Adresse: Stølsmyr 22, 5542 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 47 77 19 19
on.oligiv@ofni
By: Haugesund
Rute: Stølsmyr 22
Postnummer: 5542



relaterte søk: vigilo ansatt, brukernavn vigilo, vigilo foreldre, vigilo optimal, hvordan logge inn på vigilo, vigilo fotspor, vigilo skole, vigilo vinne
Anmeldelser
Pen innpakning, men talentløst system for både ansatte og foreldre. Det er to som har gitt Viglio fem stjerner. Begge har jobbet for Viglio, så snittet er faktisk enda verre enn hva det ser ut til.
Flere år etter lansering og dette fungerer fortsatt ikke godt nok for foreldre. Tungvindt løsning for samtykker, når skal skoleeiere begynne å stille krav til dyre løsninger?
Imponerende dårlig! Denne kan umulig ha blitt testet før den ble rullet ut. Bærer preg av å være ufullstendig, mange funksjoner som ikke fungerer, i tillegg er det vanskelig å logge inn, og android appen ber om innloggingsdetaljer på nytt nesten hver gang... Jeg får nå bare brukt skrivebordsversjonen via nettleser på pc. Langt fra ideelt. Faktisk så er samtlige epostklienter, og det å sende til grupper en mer nyttig løsning enn denne her. Djevelens verk!
Listen over alt som er elendig med denne appen er ikke engang vits i å begynne på. Har allerede brukt alt for mye energi på irritasjon rundt Vigilo. Bånn i bøtta!
Første gang jeg skal bruke webapplikasjonen. Får opp en hvit side etter innlogging. Ajax-kallet gir feilmeldingen: User is not an identifiable HrPerson. Fantastisk dårlig og ikke gi en ordentlig synlig feilmelding til bruker.
Barnehageløsningen har nå vært uttilgjengelig og i følge ryktene under oppgradering. Hva med å legge dette ut på web og gi oss et estimat når den er oppe igjen? Ingen profesjonelle aktører bruker 3 uker+ på en oppgradering...
Opplever dette som et ubrukelig system for kommunikasjon mellom skole og hjem. Er i realiteten bare en særdeles tungvinn måte å sende meldinger på. Ingen andre funksjoner fungerer skikkelig.
- Kan ikke se mer enn ett barn per innlogging - Meldingshistorikken har tilsynelatende ingen sortering, men listes tilfeldig - Får stadig vekk mail om nye meldinger/beskjeder på Vigilo, men når jeg logger inn er det ingenting nytt der
Jeg liker ikke denne nettsiden/appen plis slett den!!!
dårlig program
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vigilo.

Haugesund programvarebedrift

åpningstider, plassering. Stølsmyr 22 kart bykart, satellitt visning. Vigilo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vigilo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vigilo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
SYSCO SYSCO 26 meter SYSCO - Gode historier skapt gjennom kunnskap og energi
Ajour Ajour 642 meter Fakturering og regnskap for småbedrifter.
RamBase Auction Software RamBase Auction Software 2 km RamBase auction is a complete software for auction houses selling fine art, numismati...
Appex Appex 2 km Strategisk rådgivning og en god sparringspartner i det daglige. Anbefales på det varm...
TechMigrants TechMigrants 4 km Global Talents for Local IT-jobs
Netovo Netovo 4 km Netovo AS (Tidligere WebSite AS) ble etablert i 1993 og har utviklet og levert dynami...
Adrenasoft Adrenasoft 176 km Vi fokuserer på programutvikling for alle typer plattformer. Vi tilbyr hyllevare og k...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler