facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vika Montering As

Info

Vika Montering AS er en bedrift med lang erfaring og stor kompetanse innen produksjon av stålbygg,trapper,rekkverk, gitterrister og produksjon av rustfritt.



"Velkommen til Vika Montering!Vi er en komplett leverandør av alt innen stål og tar både store og små oppdrag for privat- og næringsmarkedet.Med mange år i bransjen og bred kompetanse, kan vi garantere en produksjon av høyeste kvalitet av stålbygg,trapper, rekkverk, gitterrister og andre rustfrie produkter. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud."
Adresse: Lillevarskogen 1, 3160 Stokke
Telefonnummer: 33 33 73 40
By: Stokke
Rute: Lillevarskogen 1
Postnummer: 3160


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vika Montering As.

Stokke ındustribedrift

åpningstider, plassering. Lillevarskogen 1 kart bykart, satellitt visning. Vika Montering As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vika Montering As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vika Montering As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vestfold Trafo Energi Vestfold Trafo Energi 303 meter Transformator verksted
Sias uni stål Sias uni stål 4 km Rask service!
Fosstech Fosstech 5 km Elektro mekanisk bedrift
Sias Industri & Offshore Sias Industri & Offshore 5 km Vi sender arbeidsledere og personell over hele verden for å bygge, teste og vedlikeho...
DuoZink AS DuoZink AS 6 km Industriell overflatebehandling av stål
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler