facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vikedal Bygdahus

Vikedal Bygdahus

Info

Velkommen til vikedal bygdahus si heimeside. Vikedal Bygdahus SA er eit samvirkeføretak med vekslande medlemstal, vekslande kapital og avgrensa ansvar.

Historie

Føremålet med laget er å reisa og driva eit bygdehus, for på den måten å skaffa innbyggjarane ein høveleg samlingsstad med rom for møter, festar, kino, teaterframsyningar, konsertar, studierom , idrettslokale. m.m.

Vikedal Bygdahus feira 10 årsjubileum i 2009 (oktober).

August 2011 opna Vikedal Bygdahus idrettshall i tilknytning til bygdahuset. Vikedal Bygdahus er byggherre for dette store prosjektet, og det er eit samarbeid mellom dei tre bygdene i indre del, Sandeid, Vikedal og Imsland.

Alle er velkommne til små og store tilstelningar som til ein kvar tid blir arrangert.

Adresse: Kyrkjehølsvegen 14, 5583 Vikedal
By: Vikedal
Rute: Kyrkjehølsvegen 14
Postnummer: 5583


Nærliggende lignende selskaper
Imsland Bygdahus SA Imsland Bygdahus SA 5 km Fotograf nordtveit
Anmeldelser
Stort flott lokale som passer flott til til bryllup, konfirmasjoner og store tilstelninger. Lokalet kan fint romme 100 personer til middag. Lokalet er stort som gjør at gjestene kan bevege seg godt. Storkjøkken som en kan tilberede mat til alle gjestene.
Samfunnshuset til Vikedal. Sal for større arrangement og kafe med ein bar og kjøkken.
Flott hus, koselig plass feira
Flott plass å overnatte
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler