Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Viken Elektro AS

Viken Elektro AS
Info
Elektrikeren for Røyken, Hurum, Asker, Bærum og Lier. Spesialister på el-anlegg i boliger og næringsbygg. Be om gratis befaring og pristilbud i dag!

Geschichte
Viken Elektro AS er en ansvarlig elektrikerbedrift og våre elektromontører skal være best i bransjen når det gjelder kvalitet og etterlevelse av lover og regler.

Vi legger spesielt vekt på:
- høy faglig kompetanse
- kvalitet
- personlig kontakt
- individuell rådgivning og tilpasning

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter, kommuner, stat og entreprenører.
Våre installatører har fremragende kompetanse innen sterkstrøm- og svakstrøm. Bedriften har spesialisert seg på installasjon med spesiell vekt på nybygg, smarthus og lysdesign.
Vi har også god kompetanse innen rehabilitering av boliger, butikker og forretningsbygg, installasjon av sikkerhets-og alarmanlegg, samt smarthusløsninger og energioptimaliserende tiltak.
Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.
Adresse: Vaterlandsveien 31, 3470, Slemmestad
Telefonnummer: 31 28 01 00
By: Slemmestad
Rute: Vaterlandsveien 31
Postnummer: 3470


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Viken Elektro AS

. Slemmestad båtstø elektriker åpningstider, plassering. Vaterlandsveien 31 båtstø shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Viken Elektro AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Viken Elektro AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Viken Elektro AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler