facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VikingBrewery

VikingBrewery

Info

Brewery in haugesund Norway

Adresse: Smedasundet 66, 5528 Haugesund
Telefonnummer: 004791374740
By: Haugesund
Rute: Smedasundet 66
Postnummer: 5528


Nærliggende lignende selskaper
Høvleriet Høvleriet 0 meter Byens kuleste og beste konsert sted med egen strand
HØGS Bryggeri HØGS Bryggeri 3 km HØGS bryggeri er et lite mikrobryggeri som produserer omkring en 2000-3000 liter øl i...
Munngodtbryggeriet Munngodtbryggeriet 7 km Garasjebryggeri. Laget av Bjørn Horgen og Øystein Rinden. Aktive medbryggere er Gun...
Anmeldelser
Ingen irsk musikk. De ansatte vare mer opptatt med og vær på do. Ventet 20 min på at den ansatte skulle komme tilbake fra toalettet.
Surt personal, lav musikk og dårlig liv
Grei plass. God pris på ølet. Det var synd at at de som sang karoke stort sett dessverre stod med ryggen til publikum.
Veldig hyggelig betjening. God stemning! Fint og ryddig lokale. De har også karaoke, dart og biljard, så mye å henge fingrene i. Røykeområde både inne og ute på terrasse med god utsikt. Veldig fin søndag til fredag pub, absolutt verdt et besøk.
Eneste puben i byen som huser egen bluesclub!
Koselig pub, og god Bokna kaffe
Topp service & & meget bra betjening og atmosfære der
Hyggelig betjening og god service. På søndager er det karaoke kveld og jeg ble mektig imponert over kvaliteten på flere av artistene som deltok.
Koselig sted med luftig uteplass! Betjeningen kunne vært bedre, da ene bartenderen tydeligvis ikke liker jobben sin særlig. Følte vi plaget han ved hver bestilling, som tok en evighet å få. Ellers gode drinker.
Avslappende plass der alle er velkomne. De har biljard, elektonisk dart, sjakk, domino og masse andre spill. Karaoke hver søndag fra kl 21 og siste helg fre-søn i hver måned. Fine priser og kjekke personal. To fine røykeavdelinger og en svær terrasse med flott utsikt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler