facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Herskapelig

Villa Herskapelig

Info

Velkommen til Villa Herskapelig – catering og selskapslokaler sentralt i Tønsberg for små og store anledninger! Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og en hyggelig prat rundt hva vi kan gjøre for deg.

Adresse: Storgaten 11, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 90918606
By: Tønsberg
Rute: Storgaten 11
Postnummer: 3126relaterte søk: herskapelig hus interiør, boligpartner, herskapelige hustyper, gods norgeshus, ferdighus herskapelig, ferdighus 4 soverom, herskapelig hus nrk, hus med 5 soverom og utleie
Anmeldelser
Nydelig mat, deilige råvarer. Vil absolutt benytte Villa Herskapelig igjen ved behov.
Deilige snitter, levert som avtalt. Veldig bra!
Aldeles nydelig mat ble levert akkurat som avtalt! Strålende innsats fra både servitør og kokk! Vi benytter dere garantert igjen.
Nydelig bygg, fantastisk mat og service.
Ikke nok mat til hele selskapet. Bare pinner ikke pinnekjøtt. Ikke ribbe til alle ,er d greit å betale mange hundre kroner for poteter og pølse,medister ? Dette var utrolig dårlig! Obs dette var ikke første gang med selskap med for lite mat her.
Fine møte og selskapslokaler med god bevertning.
Hyggelige sted. God service.
Helt fantastiske lokaler!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villa Herskapelig.

Tønsberg cateringfirma

åpningstider, plassering. Storgaten 11 kart bykart, satellitt visning. Villa Herskapelig adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villa Herskapelig. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villa Herskapelig med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler