facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa hjertegod

Villa hjertegod

Info

Her tilbys energibalansering (De nye energiene), healing, meditasjonskvelder og ørelysbehandling.

Historie

Energi balansering eller De Nye Energiene. Dette er en form for energibalansering både på det fysiske og psykiske. Det går ut på forbinde punkter på kroppen langs spesifikke meridianer (energilinjer). Noe likt akupunktur, men uten nåler. Man bruker begge hender på disse punktene etter et bestemt mønster på kroppen. Det har mange likheter med akupressur, men med et mye lettere trykk på punktene.

Denne behandlingen kan virke avstressende, gi bedre søvnkvalitet, kan bedre fysiske symptomer, det kan virke effektivt på psykiske tilstander mm. Ikke minst virker det forebyggende på immunforsvaret og sunnheten i kroppen.

Pris pr behandling: kr 500,-. Jeg bruker da fra 1,5 til 2 timer pr behandling.

Ta med to pledd til behandlingen.

For mer informasjon kan dere søke opp denne siden: www.denyeenergiene.no eller søke opp Bente Kristine Hagene som er hovedlærer i De Nye Energiene.


Ørelysbehandling (otopati). Er en behagelig, rensende og varmende behandling av øregangen og ørepartiet. Ørelys er kone bommulsrør innsatt med bivoks og eteriske oljer. Man plasserer ørelyset med en aluminiumsskål i øreåpningen - før man tenner på - og lar det deretter brenne ned til et visst punkt. Ørelyset slukkes lenge før det kommer ned til øret. Ved hjelp av vakuum dannes det et undertrykk i mellomøret som fører til trykkutligning og ventuell drenering av væske.

Ørelysene kan virke lindrende og beroliggende ved bla ørebetennelse, bihulebetennelse, øresus, tinnitus, hodepine og forkjølelse.
Behandlingen fjerner også ørevoks på en behagelig og helt smertefri måte. Ørelys gir et lett trykk nedenfra (kamineffekt) og vibrasjonsbølgene i luften fra ørelyset, som oppstår gjennom flammens bevegelse, virker som en myk massasje av trommehinnen. Avfallstoffer løsner og bæres med røyken opp i vokslysets rør, som en slags skorsteinseffekt.

Pris pr behandling er 250,- kr. Behandlingstiden tar ca 1 time.


Meditasjonskvelder. En eller to ganger i måneden tilbys det medistasjonskvelder på Villa Hjertegod.
Her fokuseres det på å lære å puste riktig gjennom meditasjon. Lisbeth leder deltakerne gjennom flere meditasjoner og vi renser også de 7 chakraene våre (energisenter i kroppen vår). Det annonseres gjennom Villa Hjertegod sin facebookside når det blir meditasjonskvelder.
Kan også foregå i lukkede grupper hvis det er ønskelig.

Pris pr meditasjonskveld er kr 250,-

Lisbeth renser også hus og tar 200,- kr pr påbegynte halvtime.

Rein healing tar ca 1,5 - 2 timer og pris pr behandling er 500,- kr.

For mer informasjon ta kontakt med Lisbeth Miland på 99797845 eller send melding her på facebooksiden eller på mail: [email protected]

Du er hjertelig velkommen!

Adresse: Ådalen 621, 3650 Austbygdi
Telefonnummer: 99797845
on.enilno@dnalim-l
By: Austbygdi
Rute: Ådalen 621
Postnummer: 3650



relaterte søk: villa hjertego olga, tatiana villa hjertego, villa hjertego solgt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler