facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Malla

Villa Malla

Info






"Villa Malla er ingen restaurant i tradisjonell form.VIlla Malla besøkes av lokale, nasjonale og internasjonale gjester. Båtfolk og andre tilreisende har fra hele Norge funnet veien til Villa Malla som ligger en knapp time sør fra Oslo, lett tilgjengelig fra landveien, sjøveien og fra luften i form av at vi har vår egen landingsplass for helikopter tilgjengelig for våre gjester.Vi er et åpent rom for allmennheten hvor alle kan føle seg like velkommen enten man vil spise et godt måltid fra vår generøse Middelhavsbuffet, eller bare nyte noe kaldt å drikke på terrassen eller i vannkanten.Om kvelden tennes de store arabiske lyktene og vi fyrer i peisen, dette skaper en ubeskrivelig atmosfære som må oppleves.Velkommen til Villa Malla!"
Adresse: Stranda 3, 3480 Filtvet
Telefonnummer: +47 32 79 50 90
on.allamalliv@ofni
By: Filtvet
Rute: Stranda 3
Postnummer: 3480



relaterte søk: villa malla eier, villa malla bryllup, villa malla overnatting, villa malla priser 2017, villa malla priser 2018, villa malla bilder, villa malla åpningstider, villa malla parkering
Anmeldelser
Utrolig vakkert sted og hyggelige ansatte. Men buffeten er det sjukeste jeg har vært med på. Smakte godt, men overprisa til de grader. Det kostet 550,- per person for fingermat og vannmelon på pinne. En flaske vann fra springen var ikke inkludert, men kosta 30,-. Konseptet var DJ Lunsj, hvor du skulle stå ved buffeten og spise mens du dansa. Derfor var det ingen tallerkner eller bestikk, var ikke et alternativ heller. Så om du ikke ønsket å spise og rave samtidig, måtte du nøye deg med en serviett som tallerken.
Villa Malla, en Perle. Var der på lunsj med mitt barnebarn på 14 år, og vi ble ikke skuffet. Maten var nydelig og delikat lagt opp med buffé. Stemningen var sydensk. Palmer, duften, maten og stranden, alt var så gjennomført. Crewet jobbet upåklagelig og buffen var hele tiden velfylt. Hit skal jeg tilbake Alternativer for vegetarianere: Var nange veganske muligheter. Her burde alle kunne finne noe som faller i smak. Barnevennlighet: Bar kunne lett forsyne seg i buffen. De kunne løpe ned til stranden og bade. Fint plass og ta med barn. Parkering: Parkerte før man gikk ned bakken til Villa Malla. Helt ok. Tilgjengelighet med rullestol: Det var ramper som man kunne bevege rullestolen på. Var handicap parkering også
Fantastisk beliggenhet, men den er relativt utsatt for vind. I tillegg er man på "feil" side av fjorden mtp ettermiddagssol. Imidlertid upåklagelig service, lokaler, mat og den generelle stemningen.
Utrolig fin plass og hyggelig bemanning i baren. Men vi var så uheldige å ankomme Villa malla på en torsdag kl 14:30, vi fikk ikke komme inn selv om vi sa vi skulle spise middag, fordi det var DJ-lunsj og for bare spisende gjester til kl 15, ok greit nok. Kom tilbake 15:12, fikk ikke komme inn da heller fordi de skulle holde på til kl 15:30… litt provoserende når man kommer fra Trondheim for å oppleve denne flotte perlen som man har hørt så mye fint om. Fikk til slutt komme inn, til en overpriset buffé som tydeligvis bare skulle bestå av overstekt, tørr og kald mat? Og en flaske med springvann til 30kr? Som forøvrig ikke er lov! Maten var god på smak og ble mett, avsluttet måltidet med en lunken kaffekopp til 49kr. Merkelig at maten har så dårlig standar når eieren er en stjernekokk..
Fantastisk sted. Veldig god buffé. Høy prisklasse.
Her var det overpriset buffé, ikke mulig å velge noe stjerne kokk mat... 550 kroner er en syk pris per hode. Vi spiste på Helgeroa for 1 måned siden, med like fint vær og betalte 1200 for middag til 6 personer og med luxus drinker og is til barna med og maten var helt utsøkt der med virkelig service de lux! Får 2 stjerner for beliggenhet og at barna kunne vasse etterpå
Et lite stykke Hellas rett utenfor Oslo. Ydyll på Filtvet. Spesielt lekker i sommermånedene når solen skinner! Restauranten tilbyr nydelig gresk buffet til 450kr per pers. Fantastisk utvalg, nydelige utsikter, rent og pent. Flott tur med barn, venner, kjæreste. Ofte sett bryllup og vielse skje på stedet. Helt herlig!
Super utsikt over Oslofjorden fra alle bord. God buffet til lunsj, men litt for mye damemat for meg. Mye grønt og bare en rett med kjøtt, men det var godt. 950,00 kr. for to personer med en brus og en vann.
Flott fyr :- og flott sted om sommeren :-
Kosli sted...Men Buffé var en dårlig...395,- kr før en person....Ingen varm mat,passer nokk best før dem som er vegetarianer....ikke et sted jeg vil ta familien med på lunsj.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Villa Malla med offentlig transport


Filtvet 270 meter
B21
Filtvet 300 meter
2044
2045
2047
2073
2082
256

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler