facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Malla

Villa Malla

Info




Adresse: Stranda 3 , Hurum 3480, NO
Telefonnummer: 32 79 50 90
on.allamalliv@ofni
By: Hurum
Rute: Stranda 3
Postnummer: 3480



relaterte søk: villa malla eier, villa malla åpningstider, villa malla overnatting, villa malla priser 2018, båt til villa malla, villa malla priser 2017, villa malla bryllup, villa malla parkering
Anmeldelser
Villa Malla ligger meget idyllisk til ved siden av Filtvedt fyr på Hurum. Fantastisk utsikt over Oslofjorden og med badestrand, hvit flott sand og palmer. Om været og temperaturen er god, så kommer man ikke nærmere en sydhavsstemning i Norge. Det er ikke spiseplikt, men om du skal spise så er buffeten et bra alternativ. Variert av både kalde og varme retter og med mange gode sauser til. Jeg synes prisen på 375 kroner per voksen på buffet er litt for dyrt med tanke på hva man får matmessig, men gitt korte, norske somre og at man får både god mat, flott utsikt og beliggenhet, så er det forståelig at prisen er som den er.
Et lite stykke Hellas rett utenfor Oslo. Ydyll på Filtvet. Spesielt lekker i sommermånedene når solen skinner! Restauranten tilbyr nydelig gresk buffet til 450kr per pers. Fantastisk utvalg, nydelige utsikter, rent og pent. Flott tur med barn, venner, kjæreste. Ofte sett bryllup og vielse skje på stedet. Helt herlig!
Flott sted, men lunsjen var ikke spesielt imponerende, den høye prisen tatt i betraktning. Mange gode smaker, men vi savnet noen skikkelige «hovedretter», det virket som alt på buffeten var tilbehør. Pluss for hyggelig betjening.
Utrolig vakkert sted og hyggelige ansatte. Men buffeten er det sjukeste jeg har vært med på. Smakte godt, men overprisa til de grader. Det kostet 550,- per person for fingermat og vannmelon på pinne. En flaske vann fra springen var ikke inkludert, men kosta 30,-. Konseptet var DJ Lunsj, hvor du skulle stå ved buffeten og spise mens du dansa. Derfor var det ingen tallerkner eller bestikk, var ikke et alternativ heller. Så om du ikke ønsket å spise og rave samtidig, måtte du nøye deg med en serviett som tallerken.
Villa Malla, en Perle. Var der på lunsj med mitt barnebarn på 14 år, og vi ble ikke skuffet. Maten var nydelig og delikat lagt opp med buffé. Stemningen var sydensk. Palmer, duften, maten og stranden, alt var så gjennomført. Crewet jobbet upåklagelig og buffen var hele tiden velfylt. Hit skal jeg tilbake Alternativer for vegetarianere: Var nange veganske muligheter. Her burde alle kunne finne noe som faller i smak. Parkering: Parkerte før man gikk ned bakken til Villa Malla. Helt ok. Barnevennlighet: Bar kunne lett forsyne seg i buffen. De kunne løpe ned til stranden og bade. Fint plass og ta med barn. Tilrettelagt for personer i rullestol: Det var ramper som man kunne bevege rullestolen på. Var handicap parkering også
Fantastisk beliggenhet, men den er relativt utsatt for vind. I tillegg er man på "feil" side av fjorden mtp ettermiddagssol. Imidlertid upåklagelig service, lokaler, mat og den generelle stemningen.
Denne perlen ligger,som en fin overraskelse, sørøst på Hurumlandet. Fin atmosfære, med utsikt ut over Oslofjorden. Vi spiste ikke, men likte det vi så av middelhavsbuffeten!
Kosli sted...Men Buffé var en dårlig...395,- kr før en person....Ingen varm mat,passer nokk best før dem som er vegetarianer....ikke et sted jeg vil ta familien med på lunsj.
Da vi kommer får vi beskjed om at vi ikke får være der, med mindre vi kjøper matkort. Dette var da på en pris på 395 kroner per person. Vi prøvde å sjekke opp på nettsiden dems på forhånd, men så ingenting til denne informasjonen eller hva de hadde å tilby av mat. Da vi kom for å betale fikk vi spørsmål om vi ville ha kaffe eller iskaffe til maten, uten at de forklarte at det ikke var inkludert i prisen. Kaffen var dessuten lunken og iskaffen var laget av ferdigtraktet kaffe, melk og isbiter. Smakte ikke veldig godt akkurat. Maten var kun en salatbar. Kjøttet de hadde å tilby var kald, oppkuttett og tørre kyllingklubber. Så ikke godt ut og smakte ikke godt. Selve salaten var det godt utvalg av, men vi forventet noe sjømat, da dette ble kalt en sjørestaurant. Utenom dette er det et veldig fint sted. Men vi føler oss veldig lurt. Pris på kaffe: 53. Pris på Iskaffe 65. Glasscola 60.
Fantastisk sted med utrolig god middagsbuffet og godt variert i drikke. Vennlig personal, ryddig og ordentlig! Passer for alle :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villa Malla.

Hurum middelhavsmat

åpningstider, plassering. Stranda 3 kart bykart, satellitt visning. Villa Malla adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villa Malla. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villa Malla med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler