facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Marina

Villa Marina

Info

M Beach Club er Kristiansands nye sommerstue, idyllisk plassert nede ved vannet i Gravane kun et steinkast fra paradegaten Markens. Her finner du praktfull mat, førsteklasses service, live DJ's og alltid god stemning.

Historie

M Beach Club er Kristiansands nye sommersted, idyllisk plassert ved sjøen nede i Gravane. Vi holder åpent fra mai-september hvert år mellom kl. 12-02.30 og har i tillegg en rekke eventer både hver helg, men også i ukedagene. Utover sesong tar vi i mot bestillinger på lukkede selskaper.



"Vi har vinter lukket, vi åpner igjen når sommeren kommer. Men du kan booke lokalene våre med servering etter avtale, ta kontakt"
Adresse: Østre Strandgate 2 A , Kristiansand 4611, NO
Telefonnummer: 38 12 07 21
on.bulchcaebm@tsop
By: Kristiansand
Rute: Østre Strandgate 2 A
Postnummer: 4611



relaterte søk: villa marina kristiansand, villa marina makarska, villa marina kristiansand meny, valle marina
Anmeldelser
Veldig bra mat! Ekstra hyggelig og serviceminded!
Opplevde Marina Le Monde som en katastrofe!!!. Hadde sett frem til en fin helaften med min familie ,5 stk, på denne restauranten i det fine været. Hadde bokket bord og ble plassert ved det jeg anser som det dårligste bordet i restauranten selv om det var ledig på bedre plasser. Halvmeter fra pikupp/ bardisken. Fikk byttet til slutt ut mot marinaen. Bestilte 1 flaske Chablis, 3 stk brus. Måtte purre på brus etter en god stund. Måtte vente på mat i ca 45 - 60 min. Hadde bestilt 1 vegetarburger, 2 biff med grillede tomater , 1 stk Cæsarsalat og 1 fiskesuppe. Når endelig maten kom så ble vegetarburgeren servert med kald halvsmeltet ost. Fiskesuppen hadde lakereker, fiskepudding i bit og 3 blåsjell . Biffen var gjennomstekt med fire kokte minipoteter og fem kalde harde Cherrytomater og poseseus. Cæsarsalat var heller ikke innafor. Observerer flere misfornøyde gjester i restauranten denne kvelden og stressede servitører. Fikk spørsmål av servitør om hvordan maten smakte og da måtte jeg være ærlig og si som det var, at det var en katastrofe. Betalte kr 2275 og gikk skuffet fra denne restauranten og nøt en dessert oppe i gaten.
Vi oppsøkte denne restauranten idag den 20/7, men vi fikk ikke engang slippe inn. Vi så at det var mange ledige bord og god plass i restauranten. Servitøren som tok imot oss sa det var lang ventetid på maten, hun sa ca 20. min. Det sa vi var greit da vi kunne starte med et glass vin mens vi ventet… Da sa servitøren at «det var litt for mye for servitørene akkurat nå». «Så dere er i grunnen ikke interessert i kunder nå da» spurte vi, og det svarte hun at «det var de ikke akkurat nå nei»! Dette har vi aldri opplevd noen steder tidligere, helt utrolig!!!
Anbefales ikke! Vi er en familie på fire, to barn 9,11 og to voksne. Vi skulle dele Tapas som forett, det tok sin tid før den kom. Maten kom på bordet, uten at vi fikk bestikk eller tallerkener. Servitørene var lite tilgjengelige, og det ble ny ventetid før vi fikk startet å spise. Tapasen var ok, men kyllingklubbene var knappest varmet, seige. Foccaciaen var så tynt skåret at det lå som smuler på brettet, og uspiselig. Hovedrett, enda mer venting. Barna skulle ha hamburger hvor vi ba om ost på. Vi spurte om den ene burgeren kunne ha litt salat, men vi fikk kontant til svar at barneburger ikke kunne ha salat. Når burgerne kom var de uten ost. De ble tatt tilbake, og i retur til oss 1.min etterpå med en kald skive cheddar på. Burgerne var kalde og tørre som skosåler, brødet like tørt. Vi ba om ketsjup så sultne unger skulle få i seg den tørre maten, det tok sin tid, og vi fikk en flaske som var så godt som tom. Så skulle barna ha salt på pommen, men bunnen på saltbørsen var dratt ut, så den var nok bare til pynt. Ny lang ventetid for å få salt. Vi voksne bestilte sprøstekt torsk. Torsken har nok aldri sett en stekepanne, men var antakelig ihjelkokt i en bakke. Den var så tørr at vi like godt kunne spist tørrfisk. Tilbehøret var en haug med rødløk, og en liten bit spinat. Det satt et par ved siden av oss, der fikk fruen et glass hvitvin som en annen kunde hadde drukket av og sendt tilbake. Kanskje ikke så lurt i disse koronatider. Det tok lang tid før vi fikk kontakt med en servitør for å betale, når vi skulle få regningen så fikk nabobordet vår regningen, og de hadde ikke en gang begynt å spise, det ble tatt med godt humør, for det var bare toppen av alt annet som gikk galt denne kvelden.
Dårlig service. Fikk feil mat etter å ha presisert flere ganger. Måtte be 4 ganger før vi fikk vann på bordet. De hadde en jobb … og dette får de terningkast 1 for. Hold unna! Sikkert gode drinker, men mat og service kan de ikke!
Var på besøk 22.07 2021. Lenge etter at forrettene var bestilt fikk vi beskjed om at de var tom for 2 av forrettene, så vi måtte velge andre forretter. Det gikk over 1 time før forrettene ble servert. Vi fikk ikke tilbud om påfyll av drikkevarer underveis. Veldig uprofessionell vertskap. Bestilte medium stekt biff. Denne var well done, og ble sendt ut igjen av alle ved bordet. Ny biff kom etter hvert. Denne var også for mye stekt. Vi var sultne, så vi spiste likevel. Ønsker ikke å komme tilbake hit. Hilsen vidar
Her er musens vurdering kona altså. Når torsken legges på ikke mindre enn 7 - syv - poteter har kokken inspirasjon fra potetprestene på 1800-tallet eller et opplysningskontor for et eller annet. Slikt er slett ikke nødvendig i våre dager, vi får nok karbohydrater fra andre kilder. Her kan det enkelt gjøres endringer i retning mer grønnsaker. Ellers var fisken velsmakende, potetene gode og sausen kjempegod. Men, altså, spinaten bør få annet følge enn en horde med poteter. Min lille tapas var akkurat nok, kanskje savnet jeg litt mer sting her og der, men jeg spiste meg blid og fornøyd. Mud house het rosévinen vi drakk, altså ikke Sancerre som det stod på vinkartet, men et artig substitutt fra New Zealand. Pytt, pytt vinen var god den, men slinger i valsen altså. Restauranten er hyggelig med flotte servitører og vennlig, personlig service og jeg synes alle bør legge turen innom for et glass eller en matbit. En sterk 3-er.
Utrolig god mat og fineste restauranten jeg har sett i hele Norge. Veldig hyggelige servitører også spesielt han ene unge med blondt midtskille, mener å huske at hen hette William. Anbefaler virkelig dette stedet.
Innom for å handle bensin og en matbit, bensin gikk bra, men syntes godt de kunne solgt noe annet en bare is. Ei pølse hadde smakt.
Spiste en torskefile til lunsj og den var veldig god! Og porsjonen var større enn forventet: Løken på den andre siden var litt understekt, ellers så var det god service og en kjempe fin restaurant!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villa Marina.

Kristiansand restauranter

åpningstider, plassering. Østre Strandgate 2 A kart bykart, satellitt visning. Villa Marina adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villa Marina. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villa Marina med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Herlig Land! Herlig Land! 483 meter Her ble det bestilt litt av hvert. Pizzaen var deres "herlig" pizza som inn...
Glipp Glipp 495 meter Variert meny uten tidsbegrensning. Vi prøvde club sandwich og den metta godt. God sma...
Til Stede Mat og Mer Til Stede Mat og Mer 607 meter Kjempe hyggelig plass å ta lunsj. Dagens fisk - lange, smakte nydelig og det gjøre og...
Scandic Kristiansand Bystranda Hotel Restaurant Scandic Kristiansand Bystranda Hotel Restaur... 685 meter Flott nyere hotell, rett på bystranda. Aq veggivegg, med trening senter badebasseng o...
Sørlandssenteret Sørlandssenteret 9 km Her får man absolutt alt på ett sted og det er jo praktisk
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler