facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Mathus

Villa Mathus
Adresse: Villavegen 2 , Sørumsand 1920, NO
Telefonnummer: 63 82 80 01
By: Sørumsand
Rute: Villavegen 2
Postnummer: 1920



relaterte søk: Peking Restaurant Sørumsand meny, Sørumsand SUSHI, Sushi og Wok, Mathus Meny
Anmeldelser
Kjempebra mat og hyggelig vertskap. Beijing suppen er en av de beste jeg har spist. Denne må prøves hvis du er glad i denne suppen. Vårrullene er også kjempegode. Samme familie som driver enn annen fantastisk kinarestaurant i Fagernes.
spiste her for ca 2 måneder siden. juni 2022. ingen kunder, ikke vasket bord. og det at det ikke har et asiatisk navn i det hele tatt er meget forvirrende. virket som maten vi fikk var bare varmet opp ferdig mat. bestilte biff i sursøt saus, og sausen og kjøttet var som slim. vil dere ha en fantastisk asiatisk opplevelse anbefaler jeg på det sterkeste: sunt og nam på holmensenteret i asker!
Helt grei mat, og hyggelig betjening. Fine porsjoner på take away.
Bestilte take-away siden det er corona-restriksjoner; kylling chopsuey med cashewnøtter og innbakt svin i sursøt saus. Maten kunne være klar på 10 minutter, noe som burde fått alarmklokkene til å ringe. Vel hjemme med velduftende mat. Skuffelsen var stor da jeg åpnet innbakt svin. Den var tydelig varmet opp i microbølgeovn og knapt lunken. Bitene var også veldig små, og i det den kom i munnen ... vel, det smakte ikke særlig godt heller. Rett og slett ille. Tørt og seigt. Sausen var bra, og grønnsakene i den sprø og fine. Chopsoyen bar også preg av micro-oppvarming, men denne retten tåler det langt bedre. Størrelsene på porsjonene var det ikke no å klage på, men det hjelper lite når den ene retten knapt var egnet som dyrefor.
selger øl til mindreårige. :
Bestilte scampi, men fikk små bakte reker, bestilte også biff chop soey, men måtte lete etter kjøttet. Fikk veldig mye ris da........
I dag skulle vi feire morsdag og bursdag. Det var en lite hyggelig opplevelse. Det sitter flere der og drikker og er langt over stadiet hvor de burde nektes servering. Det er ufint språk, roping og voldstrussler mot hverandre. Vi sier fra ganske tidlig at de ikke kan røyke i døra, da det er veldig sjenerende. Videre ber vi de ansatte om å be de oppføre seg. Da går den ene bort og sier at vi har klaget og peker på oss. Vi føler oss ikke særlig høye i hatten siden de sitter å prater om å slå hverandre. De får gjentatte ganger mer servering. Noe som ikke er lov. Ikke særlig redd for skjenkebevilgningen sin. Da vi gikk prøvde vi igjen å fortelle de at dette var uakseptabelt. Tror ikke de skjønte hva vi mente. Money Talks. Men vi kommer ikke tilbake. Så da får de tjene pengene sine på slikt klientell. I sommer gikk jeg forbi og da var politiet og ordnet opp i bråk. BULE kaller man slikt og ikke Sørumsand verdig.
Maten var grei, men når vi kom i kveldinga og hadde med våre to barnebarn så var det lite trivelig å bli møtt av øldrikkende og mer eller mindre fulle folk, både utenfor og inne. Få slutt på dette.
God og mye mat for pengene og fin rask service
Helt fantastisk sted med god servering og mat + bra medny
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler