facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Paradiso Fredrikstad

Villa Paradiso Fredrikstad

Info

Villa Paradiso Fredrikstad åpner våren 2019

Adresse: Nygårdsplassen, 1619 Fredrikstad
By: Fredrikstad
Rute: Nygårdsplassen
Postnummer: 1619



relaterte søk: villa paradiso meny, nygårdsplassen fredrikstad
Anmeldelser
Da jeg kom hit fikk en den italienske viben. Designet på innvendig er vakkert, lys og farge setter en veldig fin ramme på stedet. Ble møtt av en veldig hyggelig kelner og derifra og yt var det en fest reise. Var usikker og spurte og han gav gode råd og de var gode. Når en går maten er førsteinntrykk viktig. Sp delikat og det smakte like godt som det såut. Ble ikke skuffet. Jeg elsker ovnen de vaker pizzaen i. Kommer tilbake snart, med ønske om igjen å spise skikkelig italiensk pizza.ikke noe fryseboks pizza dette
Helt fantastisk opplevelse fra første sekund. Vi ble tatt godt i mot av en veldig hyggelig, litt eldre mann. Fikk et kjempefint bord i bakgården som minnet veldig om Roma. Avslappende musikk og god stemning. Kjempebra kundeservice, vil skryte av mannen og dama som var på jobb mandag ettermiddag 11.7.22. De gjorde det lille ekstra, var veldig serviceminded, smilte mye og var i godt humør. De tok godt vare på oss og alle de andre som var der. De hadde full kontroll og oversikt over bordene sine. Pizzaen var helt fantastisk bra, helt perfekt. Har spist mye på Villa Paradiso rundt i Oslo, men denne i Fredrikstad var helt klart den beste restauranten jeg har vært på! Anbefales på det sterkeste! Takk for en kjempefin opplevelse. Vi kommer tilbake snart.
Nydelig mat. Vennlig, høflig betjening som kan menyen. Hyggelig kokk og betjening som ser kunden.
Har besøkt dette stedet flere ganger tidligere og alltid vært godt fornøyd. I dag var vi et større følge som spiste sammen, og dessverre var stemningen litt for hektisk, enkelte av pizzaene for godt stekte og servitøren vår alt for masete. En profesjonell servitør kommenterer ikke gjestenes ønsker i negative ordelag, dette skjedde gjentatte ganger i løpet av besøket eller prater selv i stedet for å lytte. Heldigvis fikk vi etter hvert en kvinnelig servitør som oppførte seg svært profesjonelt, noe som trakk helhetsinntrykket litt opp. Derfor bare tre stjerner på grunn av svært varierende mat- og serviceopplevelser blant spisefølget.
Vi ble først tatt veldig godt imot og fikk skikkelig fantastisk pizza, men servicen etter maten ble servert ble ikke følgt opp like godt. Måtte vente lenge før vi ble sett, vi ønsket egentlig å bestille mer mat, men når man må vente 25min etter man har spist maten før man blir sett igjen og deretter spør om regningen, og venter ytterligere 10min til på regningen, men ender heller opp med å gå til disken selv å betale. Da trekkes det ned på en ellers god opplevelse. Håper på en litt bedre opplevelse neste besøk!
Besøkte Villa Paradiso 4. august etter en tur til Hvaler. Vi ble møtt av en veldig hyggelig ansatt. Bestilte hver vår Pizza Margherita, som vi ofte har spist på Grunerløkka i Oslo. Vi fikk anbefalt en veldig god sitronbrus av samme ansatt som var veldig oppmerksom gjennom hele besøket. Anbefaler stedet og maten.
80 minutter ventetid på pizza. Margherita: Bunnen smakte mye mel, litt salt. Sausen smakløs og syrlig, lite smak av tomat. For mye mozzarella -> bunn slapp og ustekt i midten. 3 små blader med basilikum. Potensiale for at man kanskje kan få en ok pizza avhengig av hvem på kjøkkenet som lager den. Denne gangen var det helbom.
Kjempegod mat, unik topping på pizza og du får virkelig hva du betaler for. Betjeningen er kjempekoselig og fir deg god service. Anbefaler virkelig denne plassen. Beste maten jeg har spist i østfold! Alternativer for vegetarianere: Leste at de var vegansk produkter på menyen og så det var flere alternativer uten kjøtt. Barnevennlighet: Min sønn bestiller vanlig pizza margerita, men de har egen meny for barn så jeg.
Vi koste oss med veldig god pizza, og veldig hyggelige ansatte. Sønnen vår på 10 år klarte fint å spise en voksenpizza.Mat: 5/5
Veldig koselig restaurant - som ga skikkelig feeling av å være i Sør-Europa. Bakgården hadde en flott atmosfære og en fantastisk duft av italiensk mat. Jeg hadde kun en drink her denne gangen, de hadde en god espresso martini. Vil helt klart tilbake og teste ut menyen. :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Villa Paradiso Fredrikstad med offentlig transport


Fredrikstad bussterminal 120 meter
1
10
110
112
113
114
115
116
117
118
119
120
123
162
163
164
171
172
185
187
194
195
199
2
4
5
630
7
8
FB11
VY3
VY6
Farmanns gate 140 meter
10
112
114
115
117
119
171
172
194
199
5
630
VY6
Farmanns gate 140 meter
Farmanns gate 140 meter
10
112
114
115
117
119
171
172
195
199
5
630
VY6
Glemmen kirke 220 meter
116
120
187
7

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villa Paradiso Fredrikstad. Nygårdsplassen kart bykart, satellitt visning. Villa Paradiso Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villa Paradiso Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villa Paradiso Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler