facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villa Stillas A/S

Info

Villa Stillas tilbyr en unik og trygg løsning for å vedlikeholde fasaden på hus. Vårt produkt VS Uno er typegodkjent av Sintef, og klar for markedet.

Historie


IDÉ OG VISJON

Investering i egen bolig;

Kjøp av enebolig, rekkehus eller leiligheter er som regel den største investeringen folk gjør i løpet av livet. De fleste som gjør denne investeringen har et behov for å vedlikeholde denne investeringen. Dette gjøres ved vedlikehold av fasader og tak ute. I privat sektor er det stigen, bakke stillas eller lift som er mest bruk til vedlikehold av hus fasader.

Problemstillinger ved eksisterende produkter brukt for vedlikehold av hus fasader;

Stigen er billig å kjøpe, men den byr på store begrensninger angående hva en kan utføre fra stigen.

Usikre stiger. Hvert år er det mange personer som faller ned fra usikre stiger. Et større antall personer er heldige og bare skader seg med lange sykefravær til en stor kost for enkelt person og Samfunnet. Statistikken viser til fall fra usikre stiger med fatale utløp. Dette tar vi i Villa Stillas as tak i med våre løsninger.

Bruk av lift eller bakkestillas er man avhengig av et terrenget som er flatt. Der terrenget skråner rundt huset, blir det meget vanskelig å bruke bakkestillas eller lift.

Villa Stillas sine løsninger er tuftet på at de henger på veggen;

Våre løsninger er uavhengig av støtte fra bakken rundt huset. I tillegg får bruker et sikkert arbeidssted med rekkverk rundt. Løsningen gir tilgang til 2 stykk korger for verktøy og tilgang til vann / strøm etter behov! Våre løsninger gir en rekke høyde på fasaden + 9,0m over bakkenivå.

Her finner Villa Stillas as sin Visjon;

Vi i Villa Stillas, har ambisjoner om å tilby markedet et Effektivt og Trygt System for entring av hus fasader - slik at Villa Stillas kan være med å redusere skadetallene fra fall fra usikret stiger fram i tid! Bli trygg på veggen med Villa Stillas sine løsninger. Vår VISJON er -0- fatale hendelser med løsningene til Villa Stilla as-

Adresse: Gamle Drammensvei 269B, 1383 Asker, Norway
Telefonnummer: +4791137685
By: Asker
Rute: Gamle Drammensvei 269B
Postnummer: 1383


Nærliggende lignende selskaper
Kristin Enger Kunsthåndverk og Kunst Kristin Enger Kunsthåndverk og Kunst 766 meter Jeg arbeider med ulike materialer som for eksempel leire, porselen og tre. I tillegg ...
Vettre Vettre 3 km Konglungen este o localitate din comuna Asker, provincia Akershus, Norvegia, cu o sup...
Vettre Vettre 3 km Vettre er et tettsted i Asker kommune i Akershus, beliggende ved Oslofjorden. Vettre ...
Gullhella Gullhella 3 km Gullhella is a village in Akershus, Norway.
Nesøya, Akershus Nesøya, Akershus 7 km Beste boområde i Norge. Jeg er heldig som bor her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler