facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villakids.no

Villakids.no
Info
Interiør, utstyr, leker og kostymer til barn!
Adresse: Høgdaveien 1H, 1453, Vestby
Telefonnummer: 67 48 34 00
on.sdikalliv@ecivresednuk
By: Vestby
Rute: Høgdaveien 1H
Postnummer: 1453


Anmeldelser
Leverte kun deler av varene jeg bestillte. Ble lovet refusjon for det som manglet, men pengene kom aldri. Dårlig kundeservice, umulig å nå ved tlf. Treg respons eller ingen respons via epost. STYR UNNA.
God service, fikk raskt svar og gratis levering. Grunnen jeg gå 4 av 5 er at bilen hadde små skjønnhetsskader. Ellers fungerer som det skal.
Ekstremt useriøs aktør. Bestilte en vare i starten av mars, og de har gjentatte ganger sagt at "det er rett rundt hjørnet." Dette er selvsagt bare tull fra deres side, og jeg forventer ikke å få refundert beløpet heller mtp hvordan jeg oppfatter dette "firmaet."
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Villakids.no.

åros shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Høgdaveien 1H kart bykart, satellitt visning. Villakids.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Villakids.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Villakids.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Snowy.no Snowy.no 159 meter
HerbalUniq HerbalUniq 383 meter
Reklamegodteri Reklamegodteri 802 meter
Fivril.no Fivril.no 843 meter
Ut i Hagen Ut i Hagen 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler