facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Villani Lagunen

Villani Lagunen

Info

Vi har gleden av å meddele at vi nærmer oss åpning med stormskritt. Ikoniske Villani, som dere har hatt gleden av å oppleve i Skostredet, kommer nå til Fana-området, nærmere bestemt på Lagunen Storsenter.



"Villani har fra starten av vært en restaurant hvor man ønsker at gjestene skal kunne nyte autentisk mat i en koselig og unik atmosfære. Det har vært et kontinuerlig fokus om å skape et lokale med særpreg, slik at konseptet virkelig kan nå ut til gjestene."
Adresse:
Telefonnummer: +4755315555
By: Rådal



relaterte søk: Villani meny, Villani Lagunen åpningstider, Villani Take away, Villani Osteria, Villani Skostredet, Villani Bergen, Egon Lagunen, Villani Lagunen take away
Nærliggende lignende selskaper
Milanotrattoria as Milanotrattoria as 143 meter Var innom her - god mat, service, vin og stemning. Du sitter litt trangt, men ellers ...
Anmeldelser
Kom hit for en koselig stund med familien, da vi har hørt så mye bra om denne restauranten. Bestilte bord på forhånd, og følte vi ble tatt godt i mot. Maten var helt utrolig god, selv 1-åringen slurpet i seg ostesausen fra pastaen. Underveis følte jeg vi ble litt oversett, og det blir så tydelig når alle bordene rundt får oppfølging og ikke vi. Ødela litt av stemningen når vi følte alle servitørene bare ønsket vi skulle spise opp og bli ferdig til å dra. Var heller ikke så lett å få tak i noen for å betale. De var veldig flinke til oppfølging og spørsmål om betaling på bordene rundt oss, så da blir det likssom så tydelig når en ikke får samme service.
Veldig fint sted, sto ikke i stil til maten og prisen på det som ble servert. Bestilte pannert, fritert mozzarella til forret. Det viste seg å være en diger toast med ost inni, alt for stor forret. Focaccia som ble servert til forret var en oppskåret pizzabunn, det også alt for mye, selfølgelig for at det er billig å lage. Bestillte klippfisk til hovedrett, fikk et lite sporstykke servert oppå 5 stk små poteter, var så liten porsjon at den kunne fint blitt servert som forret. Mitt første og siste besøk på denne restauranten.
Det ser bra ut. Fint innredet. Maten var helt grei. Opplevde de ansatte som ganske ubehagelige. En servitør kom bort halvveis i måltidet og sa at jeg måtte blande alt sammen i en smørje, da ville det smake bedre….. Veldig spesielt…. Det hadde heller ikke vært mulig da pastaen var kald og stiv. Den andre servitøren var uhøflig og masete. Det er helt greit at hun ikke snakket norsk, men engelsken hennes var ikke god nok til at vi forstod hverandre. Hun virket veldig sur og var på ingen måte hverken høflig eller imøtekommende. Da vi skulle betale tastet hun inn feil og hadde vi ikke vært oppmerksom hadde vi betalt 400kr for mye. Servitørene gjorde besøket på denne restauranten til en mindre hyggelig stund enn vi hadde sett for oss. Jeg kommer ikke til å gå der flerre ganger.
Flott restaurant opplevelse! Vi kom på et tidlig tidspunkt, med få kunder. Personalet gikk "runder" i lokalet, og var oppmerksom på gjestenes behov hele tiden, men uten at det ble påtrengende. Veldig god mat var det også. Vi spiste pasta og dessert. Flotte toaletter og innredning. God atmosfære og veldig god service. Parkering: Kjøpesenter med parkering.
Maten var god,men denne gang var servicen heller dårlig. Ingen smil å få her fra han som hadde vårt bord, ting vi etterspurte kom ikke. Vi fikk ikke tilbud om dessertmeny da bordet var ryddet av, måtte bort og forstyrre kelnerne i praten.
Kom lørdag kveld kl 19. Skulle spise og starte med 2 drinker. Etter 35 uten drinker gikk vi. Ikke bra da jeg aldri mere kommer til å gå dit. Kan ikke ta inn masse folk uten personell.
Ble skikkelig dårlig etter å ha vært her. Informert dere om det også, og likevel hørte vi ikke fra dere. Kommer ikke gir igjen faktisk.Mat: 2/5
Vi var der for en hyggelig familiemiddag men ble svært skuffet. Kald mat til 3 av gjestene og tomt for dessert. Siste besøk der
Visuelt nydelig restaurant i fire halve etasjer, med helproff hyggelig betjening samt gjennomført koselig og behagelig atmosfære. Kjøkkenet leverer nydelig mat og vinutvalget er ganske unikt. Dette blir lett et favorittsted for både enkle måltid og store begivenheter. Åpent også på søndager.
Veldig god pizza, men forferdelig sløv kniv , egner seg ikke til å dele opp pizza med .Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler