facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vinduskroken

Vinduskroken

Info

Gamle vinduer får nytt liv!
Adr: Sveane 25, 5356 Ågotnes
Mail: [email protected]
Mobil: 99551912

Historie

LITT HISTORIE
Jeg startet med å restaurere gamle vinduer sommeren 2010 da jeg som rastløs og gravid trengte noe å sette fingrene i. Etterhvert blei det en lidenskapelig hobby jeg holdt på med i rykk og napp frem til jeg fant ut at dette måtte være 'min hylle' i livet. Jeg er utdannet Interiørkonsulent og har i størstedelen av mitt voksne liv drevet med oppussing/restaurering av private og offentlige boliger.

VINDUENE
De er stort sett rundt 100 år gamle og mange av de har fine profiler som det i dag produseres svært få av. Jeg er nøyen på at rammen er fri for fukt/råteskader og at hengslene både er og forblir rustfri.
Alle vinduene selges med solide opphengfester på baksiden, en eller to plasser, alt ettersom om det kan henges en eller to veier. Speilene festes fast med fugemasse i hjørnene på baksiden.

STIL
Mange av rammene går i Shabby chic/landstil, men dette varierer sterkt. Det blir nok litt 'hummer og kanari'

FRI FANTASI
Dette er et tilbud jeg har der kunden selv beskriver hvordan vinduet skal bli og som til nå har gitt gode resultater. Jeg oppfordrer også kunden til å ta et bilde av rommet der vinduet skal henge, slik at jeg kan lage et vindu som 'sklir rett inn'

SENDING
Jeg har sendt mange av mine vinduer til forskjellige kanter av landet og - bank i bordet, ingen har blitt knust til nå! Priser på sendingen varierer mellom 180 350 alt etter tyngde og størrelse.
Bor en i strekningen Bergen - Stavanger kan de også sendes med flaggruten, siden min mor jobber der. Vinduet må da hentes og betales i kiosken. Jeg tar 100 kr ekstra for tjenesten så det dekker bensinutgiftene.

Adresse: Sveane 25, 5363 Ågotnes
Telefonnummer: 99551912
By: Ågotnes
Rute: Sveane 25
Postnummer: 5363


Nærliggende lignende selskaper
Lovises Hjem Lovises Hjem 3 km Hos oss finner du gaver, og et stort utvalg av tekstiler og interiør til hjemmet. Vi ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler