facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Øvingshotellet

Øvingshotellet
Adresse: Trondheimsveien 2, inng. H , Oslo 0560, NO
Telefonnummer: 911 68 464
By: Oslo
Rute: Trondheimsveien 2, inng. H
Postnummer: 0560


åpningstider

Mandag: 10:00-23:00
Tirsdag: 10:00-23:00
Onsdag: 10:00-23:00
Torsdag: 10:00-23:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:30-16:30
Søndag: 10:30-16:30


relaterte søk: øvingshotellet priser, øvingshotellet dans, øvingshotellet booking, gratis øvingslokale oslo, øvingshotellet avbestilling, øvingsrom oslo, øvingshotellet parkering, øveriet
Anmeldelser
Veldig koselig plass å lære seg og synge på. Trivelige folk! Veldig fint plassert ift meg som kommer med tog da det bare er 15 min og gå.
Veldig bra konsept, å ha ett sånnt tilbud til band som ønsker ett sted å øve. Fine rom med alt det utstyr som man trenger.
Genialt tilbud for oss som ikke kan øve hjemme. Fornuftige priser.
Veldig ryddig, rent, pent og noenlunde rimelig øvingshotell. Har det som trengs. Jevnt over veldig bra utstyr selv om jeg kan styre meg for EBS basstoppene. Resepsjonen har litt kjip kaffe og ellers mye av det nødvendigste. Ligger i nærheten av alt som trengs av kafeer og butikker. 4sound rett nedi gata.
Fantastisk at Øvingshotellet finnes! Her finner man forskjellige typer rom til forskjellige behov. Skulle gjerne sett at de minste solistrommene var hakket billigere da det fort blir dyrt i lengden om man ikke har tilgang til annet personlig øvingsrom, men det er en detalj. Øvingshotellet rocker!
Øvde i solo rom. Hele prosessen med å øve her var god. Bestilling av rom, tilgang til rom, akustikk og pris. Anbefaler videre.
Suverent sted om man trenger et sted å øve, med god service og bra utstyr. Om du spiller i et band som øver ofte er det naturlig nok billigere med et fast øvingslokale. Men er du uten øvingslokale eller spiller i et band som øver sjeldent, så et Øvingshotellet perfekt.
Ganske dårlige lydforhold i mange bandrom. Pga mye "løse deler", feks veggbekledning som rister osv. Burde også vært en ordning med kvantumsrabatt på pris.
Veldig bra tilbud. Anbefales alle som vil spille musikk men ikke har plass, mulighet eller instrumenter selv.
Helt perfekt sted å veldig proft... absolutt en av mine absolutte favoritt steder....
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Øvingshotellet med offentlig transport


Heimdalsgata 60 meter
17
Herslebs gate 70 meter
11N
12N
30
Nybrua 260 meter
11
12
17
18
Nybrua 270 meter
11N
12N
Schous plass 280 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Øvingshotellet.

Oslo ınnspillings- og øvingslokaler

åpningstider, plassering. Trondheimsveien 2, inng. H oslo kultur og underholdning kart bykart, satellitt visning. Øvingshotellet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Øvingshotellet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Øvingshotellet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Oslo Musikkråd Oslo Musikkråd 0 meter "Oslo musikkråd et kulturelt samarbeidsorgan for fylkesomfattende organisasjoner...
Bookcrossing Bookcrossing 257 meter
Vaguely Obscure Vaguely Obscure 317 meter
AKKS Oslo AKKS Oslo 529 meter Veldig flink og pedagogisk lærer
Kulturhuset Hausmania Kulturhuset Hausmania 544 meter Var på støyfestival. Veldig smalt veldig kult. Takk til lysmannen som viste meg Resol...
Podium Podium 544 meter Oversatt av Google Den nåværende utstillingen med verk av Robin Everett er forbløffen...
Platebutikken Tiger Platebutikken Tiger 683 meter Fantastisk platebutikk med eklektisk utvalg, svært entusiastisk betjening og eget pla...
Norwegen Norwegen 753 meter
Cantus Studio Cantus Studio 782 meter Cantus Studio is a high-end recording and mixing studio in downtown Oslo.
Tono Tono 802 meter Oversatt av Google Miranda Mål kjærlighet på pinne Original Miranda Gol Picolé
Kjettersk Kjeller Kjettersk Kjeller 803 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler