facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vinje Camping, Geiranger

Adresse: Geirangervegen 146, Geiranger, 6216 Stranda
Telefonnummer: 70263017
By: Stranda
Rute: Geirangervegen 146, Geiranger
Postnummer: 6216


Nærliggende lignende selskaper
Vinje Camping - Geiranger Vinje Camping - Geiranger 29 meter Utrolig fin beliggenhet. Turen ned til sentrum er ikke så lang og man kan følge trapp...
Geiranger Camping Geiranger Camping 940 meter
Geiranger Camping Geiranger Camping 940 meter Helt ok camping, god plass i høstferien og coronatime. Bobiluttak, tømmestasjon, fers...
Pluscamp Stranda Feriesenter Pluscamp Stranda Feriesenter 27 km Meget flott plass..
Anmeldelser
Utrolig fin beliggenhet. Turen ned til sentrum er ikke så lang og man kan følge trappene hele veien langs fosse/elva. Det var en del støy fra fossen fra teltplassen, men det får man jo ikke gjort noe med. Prisene var ikke ille og renholdet ved sanitetsanleggene var helt grei. Anbefales sterkt om man skal campe i Geiranger og samtidig holde seg unna kaoset nede i dalen.
Er ikke luksus, men det er hva du trenger der. Ligger fint til med fantastisk utsikt.
Vi var to syklister som kom en ettermiddag i fellesferien uten booking, og hadde flaks og fikk teltplass. Vi blei tatt godt imot av personalet, fikk lade telefoner mm. gratis, sanitæranlegget var tipp topp og beliggenheten helt upåklagelig. Selv om det var en del gjester, var det god plass og vi merket ikke særlig til det. Vel verdt et besøk!
Flott område rett utfor Geiranger sentrum. Overnattet i telt til en grei pris. Veldig rent og fint sanitæranlegg. Fint med mulighet for å handle matvarer i resepsjonen, selv om det var høye priser det er det vel kanskje på alle campingen. Vi likte denne mye bedre enn campingen i sentrum.
Vi var her 1 natt med vogn, flott beliggenhet på plassen. Trekker litt fordi det utover kvelden var dårlig renhold på sanitæranlegget. Dette ble ikke gjort noe med før utpå formiddagen, dagen etter. Stort pluss for ferske, lokale bakevarer som kom kl. 08.00 på morgenen.Service: 3/5
Campingplassen har både trær og nivåforskjeller noe som gjør den veldig koselig og man kan plassere seg ganske usjenert, spesielt i lavsesong. Utsikten er fantastisk og det er flere turstier som går rett fra campingen. Fossvandringen er også bare få minutter unna, og den gir en veldig fin tur til sentrum og litt trappetrening på vei tilbake. Fasilitetene er helt ok, stellerom, HC toalett og dusj, kjøkken med stor terrasse og en liten lekeplass. Det er en foss like ved campingen, om man synes at det er koselig eller bråkete får hver enkelt vurdere selv.
Litt dårlig førsteinntrykk. Fikk beskjed om at vi kunne slå opp telt hvor som helst på plassen. Fant en plass, fikk beskjed om å flytte oss da det var en bobil som skulle ha plassen. Vi fant så en ny plass som var helt grei, da kom en av de ansatte ved campingplassen og sa hun hadde funnet en veldig fin plass til oss. Endte opp med en perfekt plass med utsikt over fjorden. Vi ble velsignelse fornøyd med oppholdet, fin lekeplass for barna er det der også.
Verdens fineste camping! Vi har vært her mange ganger med telt, og vi stortrives hver gang. Anbefaler virkelig å bo her hvis du skal campe i Geiranger! Her har du alt du trenger for et fint campingopphold. Betjeningen er kjempetrivelig og veldig hjelpsom dersom du skulle trenge noe.
Fint beliggende. Helt ok hytte, fin utsikt. Egen parkeringsplass. Greit utstyrt på kjøkkenet, med kaffetrakter og vannkoker. Fint med hårføner på badet. Litt vond madrass skjev. Ellers bra!
Fin campingplass når alt annet er booket. Fantastisk utsikt utover fjorden. Hyggelig betjening og gode fasiliteter. En foss i nærheten kan bråke mye nattetid, men det er det eneste negative jeg kommer på - samt det faktum at beliggenheten ikke er den beste sammenlignet med de andre campingplassene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler