facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vinje Turisthotel

Vinje Turisthotel

Info

Vinje Turisthotel has traditions since 1876 with the modern comfort. Ideal position to Norway´s two largest Fjords,the Sognefjord and The Hardangerfjord.

Historie

Vinje Turisthotel is a traditional Norwegian hotel that is dated back to the year 1876. The VINJE family owned hotel has been experiencing the major change of Norway in the modern history of Norway and Scandinavia countries.

Today, we can offer our standard hotel and Dining service up to 108 guests at same time. 46 hotel rooms and 10 wood cabins ( 2 or 4 persons each). Our hotel rooms is categorized by 9 singles, 27 double/Twins and 7 triple rooms.

As its location is situated on on the main road E16 between Voss and Gudvangen, and about 300 yards from the road junction to Vik/Vangsnes. 22km from Voss, 26km from Gudvangen and 47km from Vik.

Thanks to this ideal position midway between Norway’s two largest fjords, Sognefjord and Hardangerfjord, the hotel is a perfect base for a sightseeing holiday, be it by car or by public transport. It also provides our dear guests the greatest convenience and comfort in travelling between Oslo and Bergen in Norway.

Throughout history, Vinje Hotel has been servicing many prestige and royal guests in Europe. As what we always been looking for, we are ready at your visit!

The Hotel VIPs in History

- Oscar II, the king of Sweden (21 January 1829 – 8 December 1907). He was the King of Norway from 1872 until 1905 and the last king of the union of Sweden and Norway. He remained Sweden's king after Norway's independence in 1905.
- Prince of Monaco, Rainier III (31 May 1923 – 6 April 2005) and
- Princess of Monaco, Grace Patricia Kelly (November 12, 1929 – September 14, 1982)
- Prince Chales, Prince of Wales, Great Britain
- Fridtjof Nansen, was a Norwegian explorer, scientist, diplomat, humanitarian and Nobel Peace Prize laureate.
- Kåre Isaachsen Willoch (born 3 October 1928), Prime Minister of Norway from 1981 to 1986.
- Edvard Hagerup Grieg (June 15, 1843, Bergen - September 4, 1907, Bergen)He was a Norwegian composer and pianist.
- Per Sivle (April 6, 1857, Flåm - September 6, 1904) He was a Norwegian poet, novelist and newspaper editor. He is known for his novel Streik from 1891, and for his collections of stories issued between 1887 and 1895, Sogor, Vossa-Stubba, Nye Vossa-stubbar and Sivle-Stubbar.



Adresse: Vinjadalen 58, 5713 Vossestrand
Telefonnummer: 0047 56 52 24 09
on.letohtsirutejniv@tsop
By: Vossestrand
Rute: Vinjadalen 58
Postnummer: 5713



relaterte søk: vinje hotell brann, vinje turisthotel vossestrand, vinje hotell åmot, hotell voss, hotell vinje i telemark, stalheim hotel, oppheim hotell, overnatting voss
Anmeldelser
God "price for value". Hyggelige og serviceinnstilte ansatte, rene rom og behagelige senger. Kurant frokost. Hotellet er ikke helt moderne og bærer preg av dette.Rom: 4/5
Forfallent og veldig lytt. Tok inn sent på kvelden, da det ikke var andre hotell ledig. Urimelige at dette skal tituleres som hotel. Elendig frokost . Tørt dårlig brød,melk, juice,pålegg osv.står ikke kjølig. Vi mistet matlysten. Og dette koster 1200 kroner for natten.
Jeg overnattet på hotellet to netter lørdag til mandag for å stå på ski i Myrkdalen. Hotellet er gammelt med et koselig utseende. Det første som slo meg da jeg ankom var en sterk og spesiell lukt. Usikker på hva det var, men kunne vært parafin. Jeg kjente bare lukten ved resepsjonen. Rommet jeg bodde på bar preg av å være gammelt men det virket rent og sengen var god. TVen som var fra 1970-noe-veldig-gammelt virket ikke og tok opp mye plass. Rommet var lite praktisk om man ønsket å sitte å jobbe eller bruke en pc. Det var et skap på rommet men ingen naturlig plass å henge vått skiutstyr til tørk. Bortsett fra en god seng, mener jeg at frokosten er det viktigste på et hotell, spesielt når man er på skitur. Frokosten var noe av det kjedeligste og dårligste jeg har spist på et norsk hotell. Noe brød i en kurv, overkokte egg, ost, skinke, pølse og frokostblanding. Jeg forventet ikke noe spesielt, men det hadde ikke vært vanskelig å få til noe bedre. Jeg kunne like greit kjøpt et brød og leverpostei på butikken. Om du bare trenger en seng å sove i er hotellet ok. Om du tenker å overnatte flere dager vil jeg ikke anbefale det.
Supert hotell med veldig fine rom. Hadde med hund og det var helt uproblematisk. Veldig fin frokost. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Tidligere reviews her må være gamle, for stedet fremstår veldig bra i dag.
Svært dårlig. Jeg var her med min familie for en natt heldigvis. Når vi kom vart vi møtt av ein av de ansatte som ikke snakket norsk og svært lite engelsk. Han ringte til noen som skulle hjelpe oss men det var ingen svar før det hadde gått nesten en halv time. Det virket som vi var de eneste gjestene på hotellet. Mens vi venter på hjelp går jeg inn i felles stuen, der legger jeg fort merke til et tøystykke som henger i taket for å skjule et hull. Når jeg omsider kommer opp til rommet mitt legger jeg merke til at personalet har satt på mye varme. Det var så varmt at jeg måtte lukke opp et vindu for å klare å være på rommet. Rommet mitt hadde en terrasse som jeg måtte dele med naboen. Døren ut til terrassen var umulig å lukke helt igjen. Når vi skulle ha middag oppdaget vi at DEN ansatte på hotellet satt og sov fremfor TV en i felles stuen. Så vi reiste til Voss for å spise middag. Neste dag skulle vi ha frokost, vist jeg kan kalle det frokost. Det var noen gamle brødskiver og dårlig utvalg i pålegg et mishandlet egg. Og den absolutt verste kaffen jeg noen gang har smakt. Den var så sterk at den holdt på å brenne hull i magen min. Det er bra vi skal videre i dag. Jeg vil ikke anbefale dette hotellet til noen. Det er OK for en natt.
Hei! Vi kjørte fra Stavanger til Sogn, da med en baby på 6mnd, han begynte å bli rimelig lei av å sitte i bil etter 4.5 time.. så vi begynte å sjekke ut overnattingsplass. Dette var det hotellet som var rimeligst, hadde heldigvis ett rom igjen og var kjæledyrvennlig vi hadde hund med. Vi ankommer hotellet på kveldingen, og får rom i annekset ligger rett under selve hotellet. Og det er kaldt, simpelt og relativt utdatert. Jeg setter så på ovnen og legger meg ned i sengen, mmmm deilig sengetøy! Skikkelig kvalitet! Begynner å pakker ut, så banker det på døren, og inn kommer en ansatt med et fat med iskalde vannflasker, et brett fult med frukt og kaker. Vi blir helt satt ut, for dette var vi ikke forberedt på. Rommet ble med ETT mye bedre og finere. Så kom vi opp og skulle spise noe middag, middagen hadde de strekt ut til klokken 22.00tilfeldig?. Men med ett busslass fult av asiatere måtte vi gå til en litt roligere stue, for min baby som på 6mnd skulle vært lagt for 2 timer siden allerede. Vi spør etter en babystol, han som eier? forteller at han ha sendt en mann hjem for å hente stol til min baby sukk <3. Etterhvert sovner babyen i armene til min mor, og middagen er på plass. Han sier han kan se etter babyen i stuen mens vi er i restauranten, men sier at det går braVi spiser raskt, haha. Bordet vårt er dekket enkelt, men delikat. Kylling og grønnsaker på spyd samt en god dipp. Perfekt! Vi begynner å spise så kommer det plutselig inn 3 menn med en SOFA!! slik at babyen kan ligge i den mens vi spiser. Jeg begynte nesten å gråte! FY FADER for en service! han lukket også dørene slik det ble helt rolig i restauranten! De har kjøpt hotellet for 3mnd siden. Og det er nok et relativt gammelt hotell, for her er det MYE å gjøre! Men den servicen må du lete lenge etter! Det er lenge siden jeg har fått så god behandling som på denne overnattingen. Kan ikke noe annet enn å anbefale til det fulleste! Og skal de få muligheten til å pusse opp så trenger de gjester. Helt fantastisk! Tusen takk for oss. Vi kommer tilbake !!
Fordelt over 3 bygg. Dette burde ikke bli betegnet som hotell. Ble brukt i nøden,da det ikke fantes andre hoteller. Anbefales ikke. Frokosten får stryk,helt elendig. Ting står ute, uten kjøl.
Gammelt ærverdig Hotell med sjel. Trivelig betjening og god mat. Rene rom og gode senger.Rom: 4/5
Elendig mat. Elendig service. Ingen vits i å reise hit. Du blir skuffet.
Helt greit alternativ til de dyre overprisede Hotellene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler