facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vinoteket

Vinoteket

Info

Vinoteket er den nye møteplassen for alle som elsker vin.



"Vinoteket er den nye møteplassen for allesom elsker vin."
Adresse: Henrik Ibsens gate 60a, Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Henrik Ibsens gate 60a



relaterte søk: vinoteket anmeldelse, vinoteket solli plass, vinoteket meny, vinoteket aftenposten, vinoteket stavanger, vinoteket tripadvisor, vinoteket pizza, vinoteket vg
Anmeldelser
Bra sted for noen gode viner. Vi hadde en veldig bra Kistler vin som anbefales. Vi var ute etter dype chesterfield stoler og peis, men dette funket også, selv om det blir litt cafe preg over det. Vi trenger flere bra vinsteder i Oslo. Bare å støtte de stedene som leverer
Pizzaer og viner i høy klasse. Krabbe, pata negra, ansjos er moderne toppings. Smaker fortreffelig. Hyggelige kelnere gjør opplevelsen perfekt.
Veldig spesielt at man må betale 595 pr person for en tastingmeny pr person. 8 pizzaer fordelt på 8 personer. Vi var for mange til å bestille hver sin, ble tydeligvis trøblete for kokken å risikere at man bestiller for mange forskjellige. Vi hadde spart et par hundre pr person om det var mulig.Ellers et stort minus for ikke å kunne lage en pizza uten nøtter til den personen som ikke tåler det. Var ikke noe problem å bestille en ekstra pizza og betale 350 for det! De 2 ved bordet som eier/ har eid flere pizzasteder kjøper ikke den! Hvordan takler kokken flere gjester enn i går? Ellers god pizza og vin, men servicen trekker kraftig ned.
Tok med familien dit fordi jeg liker pizza og konsept. Når vi kom sa de meste av det på menyen vi ville bestille var utsolgt, det er ok men kan vi da få bestille en av de andre men da uten ost? kun for en av oss Etter flere runder på kjøkkenet var svaret nei. Veldig lite fleksibilitet og en smule arroganse. Tidligere ofte har dette aldri vært noe problem. Mulig nye ansatte og nye regler. Greit men litt trist for noe som var så bra.
Fantastisk mat og hyggelig personale. Lokalet er litt åpent og "kaldt"Mat: 4/5
Masse god vin og godt utvalg på glass. Veldig hyggelig atmosfære og gode lokaler å være i. Hyggelig betjening, men litt mer ro og tid fra betjeningen er et ønske for neste besøk. Pizzaen er på surdeig. Mye topping både på de klassiske hele pizzaene og de små bitene. Veldig gode! Utrolig god bunn!
Nydelig pizza, og vin anbefaling etter vårt ønske. Topp service og god atmosfære
Beste konseptet til nå i dette lokalet. Gode viner, også pr glass, god service og pizza på surdeig. Kult konsept.
Fantastisk sted, kommer definitivt tilbake hit. Veldig god mat og vin. Flott service, og de ansatte er kan utrolig mye om mat og vin. Spiste pizza med krabbe, og den kan absolutt anbefales.
Spiste pizza med løyrom. Det var rikelig med løyrom på. Den andre i følget spiste pizza med pata negra, bra med mengde skinke på denne. Begge var veldig gode, utvalget vin veldig bra og service på topp! Bestill bord, det er populært her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vinoteket med offentlig transport


Inkognitogata 100 meter
11
Solli 170 meter
12
13
Solli 180 meter
12N
30
30N
31
Solli 270 meter
21
Ruseløkka 270 meter
12

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler