facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vinterbro Naprapatklinikk

Vinterbro Naprapatklinikk

Info

Har du kontor eller idretts relaterte plager som stiv nakke, vondt i hodet, musearm eller vond rygg?
Da er dette stedet for deg!

Historie

Hva er egentlig naprapati?

Naprapati er en behandlingsform som bygger på manuell medisin. Med begrepet manuellmedisin menes at man som naprapat bruker hendene for å undersøke og behandle dysfunksjoner i menneskets bevegelsesapparat; det vil si muskler og skjelett som igjen påvirker kroppens nervesystem.
Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Deres forståelse av kroppens virkemåte kan knyttes til en ortopedisk medisinsk tankegang. Naprapati bygger på forståelsen av at terapeuten først tilbakestiller eller korrigerer funksjonen i muskler og skjelett. Terapeuten følger deretter opp og forsøker å forebygge fremtidige plager. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. En forandret eller nedsatt funksjon, for eksempel bevegelse, kan påvirke fysiologiske mekanismer i kroppen som i sin tur kan gi ulike smertetilstander.
I behandlingen bruker naprapaten ulike behandlingsmetoder der leddspesifike teknikker i form av manipulasjon og mobilisering kombineres med ulike typer av muskelbehandling. Eksempler på dette er tøying av muskler,behandling av triggerpunkter og massasje. Hjemmeøvelser, rehabiliterende trening og ergonomsisk rådgivning er også en del av behandlingen.
Kort oppsummert er naprapatien en behandlingsmetode der du først tilbakestiller funksjonen i muskler og skjelett, for deretter å følge opp og hjelpe til, slik at pasienten får de beste mulighetene til å forebygge fremtidige problemer.



Adresse: Sjøskogenveien 7, 1407 Vinterbro Ås, Akershus
Telefonnummer: 99353537
By: Ås
Rute: Sjøskogenveien 7
Postnummer: 1407 Vinterbro


Anmeldelser
Trivelig og kunnskapsrik kar. den desidert beste naprapaten/ kiropraktor jeg har vært hos.. og det har blitt noen. Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Vinterbro Naprapatklinikk med offentlig transport


Vinterbro senter 100 meter
1436
520
523
524
Vinterbro 320 meter
1436
1571
500N
505

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vinterbro Naprapatklinikk.

ås helse og medisin

åpningstider, plassering. Sjøskogenveien 7 kart bykart, satellitt visning. Vinterbro Naprapatklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vinterbro Naprapatklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vinterbro Naprapatklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler