facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vinterbro Senter

Vinterbro Senter

Info

85 spennende butikker bare 20 minutter fra Oslo. 1350 gratis lappefri parkeringsplasser!

Historie

Vinterbro Senter ligger ved Tusenfryd, 20 minutter syd for Oslo, i Ås kommune. Senterets flotte butikker spenner over mange bransjer og dekker dermed behovet til de fleste av våre kunder. Vi har Bibliotek, døgnåpent treningssenter, skomaker, skredder,
utlån rullestol, KidCars, hjertestarter, ammerom, returpunkt, gratis WiFi, Post i butikk hos Obs! samt apotek og Vinmonopol. I tillegg finner du flere helsetilbud som bl.a lege, Akupuntør, og Naprapat på sentet.
.
Vi har 1350 gratis parkeringsplasser, utendørs og innedørs Handicap parkering. Vi har 10 ladestasjoner for Elbil. 4 plasser utendørs og 6 plasser i P1. Pris for lading er kr 10.- per påbegynte halvtime.

VINTERBRO KUNDEKLUBB gir deg som medlem mange fordeler - helt gratis! Les mer på vår hjemmeside www.vinterbro.no

Adresse: Sjøskogenveien 7, Vinterbro, 1407 Vinterbro
By: Vinterbro
Rute: Sjøskogenveien 7, Vinterbro
Postnummer: 1407


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: vinterbro senter åpningstider, vinterbro senter telefon, vinterbro senter ledige stillinger, vinterbro norge, vinterbro senter åpningstider pinsen, vinterbro åpningstider pinse, vinterbro senter åpningstider påsken, obs vinterbro
Anmeldelser
Handler stadig på Vinterbro senter. Enkelt å finne frem og du er ikke avhengig av bil for å komme deg frem da bussholdeplassen bare er få minutter unna. Mange butikker og spiseteder samt europris, bohus, jysk o.l på siden av senteret, så her er det aller meste egentlig å finne. Godt med parkeringsplasser både inne og ute samt lademuligheter ved inngangen utenfor elkjøp for de med el-bil. Opplever senteret som ryddig og fint, og er derfor jeg stadig kommer tilbake. Er forøvrig kort vei til Nesset fra senteret om du vil ha god softis om sommeren :
Savner litt fler steder og sette seg ned,når man er på senteret.elkers er det meste bra
Ikke så alltid vinterbro lenger.. mangler plutselig hm. Kjekt med rusta men er ikke helt samme som før mer
Greit at det er mye folk tett mot jul. Men parkeringen er helt uorganisert og ingen dirigering/avvikling slik som det har vært tidligere år. Brukte nesten 2 timer på å komme meg ut av parkeringshuset.
Greit og effektivt, hvis man liker innelukket kjøpesentre
Stort utvalg av butikker, hyggelig atmosfære og masse forskjellig å se. Anbefales!
Det meste under ett tak. Mangler vel bare svømmebasseng, lekepark, pizzeria, og fotobutikk.
Mange buttikker samlet på et sted, buttikker som gjør det enkelt å handle det man trenger.
Mangler litt på full score men senteret kan anbefales. Har det meste og grei parkering. Trafikalt er det litt klønete.
Stort hyggelig senter,her får du det meste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vinterbro Senter.

Vinterbro kjøpesenter

åpningstider, plassering. Sjøskogenveien 7, Vinterbro kart bykart, satellitt visning. Vinterbro Senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vinterbro Senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vinterbro Senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler