facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vintermyggen

Info

Musikkscenen Vintermyggen - Romerikes mest spennende konsertserie! Sjangerfri - ingen aldersgrense!

Historie

Vintermyggen arrangerer konserter i klubblokalet Connect i kjeller’n på Lillestrøm Kultursenter annenhver torsdag i sesongen.

Målet med Vintermyggen er å etablere et spillested med et bredt spekter av musikkuttrykk, samt å være et ynglested for unge lokale/regionale talenter. Spillestedet skal legge til rette for at lokale band får slippe til som supportband for mer etablerte artister.

Vintermyggen er organisert som en stiftelse (org.nr. 996 720 160). Medlemmene rekruteres blandt musikere og musikkinteresserte i lokalmiljøet på Romerike, og jobber på frivillig basis.

Kontakt:
[email protected]
[email protected]

Adresse: Lillestrøm kultursenter / Connect klubbscene, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 40854195
By: Lillestrøm
Rute: Lillestrøm kultursenter / Connect klubbscene
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende selskaper
Akershus Teater Akershus Teater 40 meter Akershus Teater www.akershusteater.no #akershusteater
Anmeldelser
Kultursenter er helt topp sted å være og.masse bra underholdning hele tiden .
Vi fikk god service
Det var fint der. Toalettet var rent og hadde både såpe og papir, og stolene i salen var gode å sitte i. Flott konsert med Sissel Kyrkjebø
Kjenner stedet fra forestillinger i flere saler. Fine lokaler med ulikt interiør og scenesetting. God lyd. Litt kaos som vanlig når det er garderobe i ett begrenset område. Cafe i tilknytning. Greit med WC. Også i kjeller. Handicap og rullestolvennlig. Parkering i gaten. Ta kollektivt. Fint uteområde for konserter i front.
Imponerende allsidig program, velkommen atmosfære! Beste kultursenteret i Norge.
Vintermyggen, ett godt konserttilbud, med mye bra artister
Bra kultur og konsert sene
Helt greie konferansefasiliteter. Pluss for gode seter og god lyd. Minus for dårlig Wi-Fi og fullstendig fravær av mobildekning. Hyggelig liten bar for etter konferanseprat.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler