facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Virke ideell og frivillighet

Virke ideell og frivillighet

Info

Vi jobber for å fremme ideelle og frivillige organisasjoners plass i samfunnet. Våre 1000 medlemmer kommer fra bredden av ideell og frivillig sektor.

Historie

Virke Ideell er et av de største bransjeområdene i Virke med over 1000 medlemsvirksomheter. Det gjør oss til den viktigste kanalen for å fremme interessepolitiske saker innen ideell- og frivilligsektor. Felles for alle medlemmene er at der formålsbaserte.

VIRKE IDEELLS ROLLE:
ARBEIDSGIVERSTØTTE. Vi er tett på og sørger for gode svar på vanskelige spørsmål. Det handler mest om jus, HR og analyser.
SKREDDERSYDD BRANSJEFELLESKAP. VI tar initiativ til og lager arenaer og møteplasser innad og på tvers av bransjer. Slik at medlemmene kan snakke med én sterk stemme.
EN TYDELIG SYSTEMUTFORDRER. Vi utfordrer politikere og det offentlige til å føre en politikk som styrker viktige tilbud. Vårt mål er at lover og andre reguleringer skal føre til at de ideelle og frivillige organisasjoner kan vokse og ta sin rettmessige plass i samfunnet.

Vi er opptatte av å finne løsninger som treffer de mange behovene for deg og din virksomhet. Vi er kjappe, dyktige og tett på. Sammen med våre medlemmer har vi tyngden som trengs for å flytte makt.

Adresse: Henrik Ibsensgate 90, Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Henrik Ibsensgate 90relaterte søk: Virke medlemmer, Virke styre, Virke kontakt, Virke medlemsfordeler, Barnehager Virke, Virke kristiansand, Ideelle barnehager, Virke kultur
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Virke ideell og frivillighet. Henrik Ibsensgate 90 kart bykart, satellitt visning. Virke ideell og frivillighet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Virke ideell og frivillighet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Virke ideell og frivillighet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler