facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vitensenteret Innlandet

Vitensenteret Innlandet

Info

Bli med og utforsk, eksperimenter og vær nygjerrige sammen med oss!

Historie

Åpent for publikum lørdager, søndager og i ferier kl. 11.00 - 16.00. Vanlige hverdager er det åpent for forhåndsbestilte grupper fra barnehage, skole, foreninger og bedrifter.

Adresse: Brennerigt. 1, 2815 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: +47 95 90 11 11
on.teretnesnetiv@tsop
By: Gjøvik
Rute: Brennerigt. 1
Postnummer: 2815


åpningstider

Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag: 11:00 - 16:00
Onsdag: 11:00 - 16:00
Torsdag: 11:00 - 16:00
Fredag: 11:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: 11:00 - 16:00


relaterte søk: vitensenteret gjøvik åpningstider, vitensenteret gjøvik daglig leder, pris vitensenteret gjøvik, vitensenteret gjøvik ledig stilling, vitensenteret oslo, vitensenteret ås, bursdag vitensenteret gjøvik, vitensenteret fyller 11 år 17 februar
Anmeldelser
Kjempe gøy for store og små 3 åringen har kost seg vi voksne også. En fin plass å tilbringe en kald Søndags dag på
morsomt! men noen ting fungerte ikke og verdensrommet delen var helt stengt av:
Grunnideen er veldig bra og senteret ville vært 5 stjerner verd, hvis ikke flere av installasjonene var ute av drift på den måte at de manglet deler for å fungere. Det som for meg så ut som dårlig vedlikehold, fx manglet kjempejojoen jojoen, magnetarmen manglet kulen som skulle var magnetisk, luftstrømsblåser manglet papirfigurene man skulle få til å fly i luftstrømmen, hjernebølgespillet manglet ballen som man skal flytte med hjernebølger osv osv. Det var desverre et noe skuffende besøk denne gang. Dog var de installasjoner som var komplette verd et besøk, lærerikt og morsomt på en gang.
Interessant utstilling om illusjoner da eg var raskt innom. Ein liten utstilling av glass tilvirket på glassverket ved Gjøvik gård på 1800-talet. Glassutstillingen var liten, men for så vidt fin å ta ein titt på. Kafe i bygget. Perfekt for barn.
Morsom plass å tilbringe en fridag. Mange morsomme og lærerike oppgaver som skal løses. Konkurranseinstinktet kikker inn både hos barna og de voksne. Man kan melde seg på konkurranser og lærerike visninger. Eller bare gå rundt i lokalet og la nysgjerrigheten bli tilfredsstilt. Trenger flere steder som dette.
Et flott og rolig sted for aktiviteter for voksne og barn, noe som er bra.Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Akkurat passe stort for ungene. Flott sted med mye spennende å se og gjøre.
Masse gøy for barn og voksne, vi hadde med barn fra 4 til 9 år.
Meget fornøyd med besøket vårt på Vitensenteret i Gjøvik. Mye interessant og lærerikt for store og små. Hyggelig stab, og ingenting kø. Perfekt!
Artig og undrende sted for å lære og se fysikk og reaksjoner i aksjon. Masse moro forsøk å gjøre.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vitensenteret Innlandet.

Gjøvik vitenskapsmuseum

åpningstider, plassering. Brennerigt. 1 kart bykart, satellitt visning. Vitensenteret Innlandet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vitensenteret Innlandet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vitensenteret Innlandet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler