facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vitusapotek Enebakk

Vitusapotek Enebakk
Adresse: Sagstuveien 1, 1914 Ytre Enebakk, Norge
Telefonnummer: 64 92 38 00
Stat: Akershus
Distrikt: Enebakk
By: Ytre Enebakk
Rute: Sagstuveien
Husnummer: 1
Postnummer: 1914


åpningstider

mandag: 09:00–19:00
tirsdag: 09:00–19:00
onsdag: 09:00–19:00
torsdag: 09:00–19:00
fredag: 09:00–19:00
lørdag: 10:00–16:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
LITT RIS, LITT ROS!:nBra og stort utvalg. Hyggelige, men veldig mange, som bare jobber vikariat, eller jobber der i en kort periode.nÉn ting, jeg ønsker å påpeke, etter mange år som kunde…, er den store forskjellen på servicen, som de ansatte gir kundene. Noen er alltid blide, smiler, og bruker god tid på deg, som kunde. De er hjelpsomme, imøte-kommende, og kommer med råd og tips. Både i.h.til spørsmål man generelt har, el.om produktene, som selges der! Kun på Apotek.nHos endel ansatte, der man etterspør en vare/produkt, har jeg lagt merke til at den ansatte må’’lete etter,’’ for deretter, å ’’lese seg frem til’’, svaret på det kunden lurte på. Noe man regner med at alle de ansatte burde vite om, fra før…nHva el. hvem prod.er laget for, priser, mm.. Som regel etter å ha lett en god stund først, for å finne varene du ønsket, eller lurte på om…nAndre finner ut at det var lettere å spørre en annen ansatt, el.svare kun::’’nei, det vet jeg ikke’’,du får lese hva som står på. Dette er jo med på å bidra, til at kunden bare går, uten å kjøpe noe som helst…Derfor bruker jeg å se meg ut/vente på, en av de ansatte til han/hun er ledig, og som jeg VET, at kan service, yrket sitt, og samtidig bruker tiden du trenger, for å yte DEG, bra nok SERVICE!Alle varene de selger, hva de brukes til, og evt.lign.vare, bare rimeligere, er jo noe en ansatte burde kunne svare på….nTil slutt: SMIL!.., det virker positivt og gjør at kunden trives bedre, føler seg mere ivaretatt, respektert, og sikker. Enkelte ansatte burde, seriøst; «-Tatt seg et SMILEKURS FØR DE FIKK JOBBE DER!
Her skjønner de ikke selv det er et apotek!nKommenter som for ex. De kan ikke få sendt manglende medisin fra en en annen av sine butikker for de vil jo ikke miste salg!nMedesiner er tom, vel da kan de ikke gjør noe, men de har i Oslo da. Bestille kan de ikke.nUansett er de flinke og be en om og dra til en konkurrent dersom de selv mangler.
Jeg er meget fornøyd. Derfor skriver jeg her nå, og gir fem stjerner.
Veldig bra service, takk for hjelpen!nFra en av de vanskelige kunder på lørdag kveld
Ikke medisiner på lager, elendig kundeservice.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler