facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vitusapotek Sandvika

Vitusapotek Sandvika
Adresse: Leif Tronstads plass 6 , Sandvika 1301, NO
Telefonnummer: 67 55 19 00
By: Sandvika
Rute: Leif Tronstads plass 6
Postnummer: 1301


åpningstider

Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 08:00-22:00
Torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-22:00
Lørdag: 09:00-20:00
Søndag: 15:00-18:00


relaterte søk: Apotek Sandvika åpningstider søndag, Apotek Sandvika Vest åpningstider, Vitus apotek Bærum sykehus, Apotek 1 Sandvika, Boots Apotek Sandvika, Apotek åpent nå, Apotek Bærum sykehus åpningstider, Søndagsåpent apotek Asker
Anmeldelser
De skal ha pluss for bonus tjeneste og gavekort på 50 kr som er vanskelig å bruke mangler trådløs nett finner kun DNB kundenett som ikke virker så handler nok heller i Sverige med mindre det er lønnsomt. Syns de har ok kunnskaper om produkter men ikke på høyt nivå dere som kunder må passe på bonus selv da de er nok vanskelig og vil tjene mest mulig.
Brukt denne lenge, men kunnskap og kundeservice er gått nedover. Idag var dråpen. Sitter igjen og lurer på hva galt jeg har gjort for å fortjene helt elendig service... horribelt. Noen burde vurdere jobbytte. Jeg bytter iallefall apotek. Styr unna.
Elendig kundebehandling av Farmasøyt Thi, sur, uhøflig og frekk dame. Skulle ikke ha henne på kundebehandling.
Vurdering av Vitusapotek Sandvika Leif Trondstads plass 6 Dessverre kan jeg bare gi den dårligste vurderingen. Etter min erfaring første gang var det greit. Ble informert og fikk brev til legekontoret mitt som hadde glemt å legge ut den elektroniske resepten på nett.1. ros til legekontoret mitt Etter at dette var gjort, kunne jeg løse inn alle unntatt én av resepter ved mitt andre besøk. Denne resept ble glemt å identifisere som en blä resept 2. ros til legekontoret mitt!. Etter nok et besøk på legekontoret, hvor en annen lege skrev midlet på den blå resepten til meg, dro jeg til dette apoteket igjen. Jeg skulle betale de ekstra 520 kronene der igjen, fordi utstedelsesdatoen er en annen 2 dager senere Det burde være tilfelle, det er lov, ble jeg fortalt. Men jeg klaget fordi jeg ikke forsto at jeg skulle betale ekstra penger på grunn av en feil fra legen. Det var i alle fall ingen tegn til goodwill. Etter at jeg uten hell insisterte på å sjekke prosessen på nytt og gjøre et unntak om nødvendig, tok butikksjef Bent Koksvik over. Så gjorde han kort med det, fikk meg til å betale og komplimenterte meg utenfor. Jeg var veldig sint og angret på at jeg la penger i dette apoteket. Hjemme ble jeg oppringt, helt plutselig. Det var apotekeren Bent. Han ønsket å be om unnskyldning for at han behandlet meg så dårlig og uttrykte håp om at jeg ikke ville bli for opprørt og at jeg ville fortsette å være kunde i hans virksomhet. Jeg var ikke vant til det i det hele tatt og sa til ham at jeg hadde ryddet meg ut og at jeg ikke ville holde det mot ham. Det fjerde besøket var i dag, 7. desember. Jeg kjøpte og betalte gggrrr en vare for 900 kroner !!! og ville ha litt generell informasjon om en legeregning jeg hadde fått som tysker er jeg ikke så kunnskapsrik om situasjonen her men kollegaen fra apoteket kunne ikke eller ville ikke hjelpe meg. Hr. Bent var ikke der, men en annen ansatt kom bort til meg og ba meg avslutte samtalen og gå. Hun nevnte også at jeg visste nøyaktig siste gang med Bent K. at de ikke hadde tid her til slike ting. Jeg ble veldig høylytt og forlot stedet. Når jeg tenker på at jeg er KUNDEN og at dette personalet er så frekke og opprørende, har jeg ikke ord. Hvis jeg gir en vurdering nå, har Vitusapoteke Sandvika fått en halv stjerne og mitt tidligere apotek i Tyskland fortjener 10 stjerner. Mottoet til dette apoteket fra selskapets nettsted: <<<< Vårt apotek i Sandvika formidler faglig kunnskap Vårt apotek i Sandvika formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Vårt apotek i Sandvika har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.. <<<<<< Jeg kan bare le av det! Det blir ikke noe femte besøk!
Fikk tatt min 3e dose med koronavaksine her og jeg som er VELDIG sprøyte redd, ble bemøtt på en helt fantastisk måte! Alt gick så lett og super kompetent personale
Først og fremst fordi det er det eneste apoteket innen for en radius på 70 km som er åpent i helgene, og på helligdager, og at det er mulig for vanlige arbeidsfolk å få tak i medisiner etter klokka 18.00 på hverdager. Så av den grunn er det ikke noe annet valg enn å gi 5 stjerner, men utenom det så er servicen verdt 10 stjerner.
Drittlei på jobben? Hva med å informere syke folk om hva dere gjør enn å la det bli en overraskelse? Selv om det er snakk om lite penger i dette tilfelle så vet man hvorfor man gjør en ting og trodde man hadde opplysningsplikt og i alle fall når man gjør endringer. Og når man spør over en uventet ting så vet man ikke hvorfor det blir gjort? Bare en selvfølge at det er sånn fordi det er dyrere. Trodde det var lover og regler som styrte dette og ikke bedriften selv som kan legge på ekstra når man ikke har det preparatet man skal ha. Blå resept dekker bare det andre merke? men bør jeg ikke da få et VALG om jeg vil ha det andre merke? Ikke å skaffe? Da skal man vel ikke betale ekstra? Nye lover å regler? Informasjon er en grei ting de fleste sammenheng. Hadde heldigvis funnet igjen bankkortet mitt og tatt det med inn, DET er ingen SELVFØLGE når jeg går for å hente ut blå resept og har frikort.
Det er gitt feil opplysning om åpningstid på nettsiden for nyttårsaften. Åpningstid ble angitt til 15-19. Det var 8-9 personer som ankom kl 1500 og de ble nektet betjening på apoteket som stengte dørene kl 1500. Dette er for dårlig, og apotekeren på apoteket bør være sitt ansvar bevisst at dette ikke er en vanlig butikk, men at man har et samfunnsansvar når apoteket fungerer som vaktapotek. Man må som minimum kreve at informasjon på nett om åpningstider var korrekt og ikke til å misforstå. Det minste man kunne gjøre i den aktuelle situasjon var å la de ankomne gjennomføre sitt ærend selv om dette skulle tilsi at åpningstiden ble forlenget med en halv time !
Verste apoteket ever !!!! Laaaaang ventetid og en betjening som løper leende vekk om du skal ha medisin som de synes det er morsomt at du må ha. Vil ikke anbefale dette apoteket til noen om ikke du er usedvanlig interessert i å stå i kø og bli ledd av når det endelig er din tur. Måtte gi en stjerne for å få lov til å skrive noe om dette elendige apoteket. Hadde jeg kunnet burde de fått alle stjernene med en svær minus foran. Styr LANGT unne det finnes bedre apotek i Sandvika alle og må du innom ett apotek etter 21.00 når de andre stenger, ta turen til Oslo.
Utrolig dårlig til å informere. Hverken hjelpsomme eller vennelige ansatte.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vitusapotek Sandvika.

Sandvika apotek

åpningstider, plassering. Leif Tronstads plass 6 kart bykart, satellitt visning. Vitusapotek Sandvika adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vitusapotek Sandvika. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vitusapotek Sandvika med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Apotek 1 Apotek 1 329 meter
Apotek 1 Sandvika Storsenter Apotek 1 Sandvika Storsenter 329 meter Har du det travelt, unngå denne filial! Altfor stort kundetrykk i forhold til betjeni...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler