facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Vitusapotek Vikersund

Vitusapotek Vikersund

Info

Vitusapotek Vikersund ligger i Vektergården i Vikersund sentrum.

Historie

Våre åpningstider:
Hverdager 9-17
Lørdager 9-15

Adresse: Vikersundgt.8, 3370 Vikersund
By: Vikersund
Rute: Vikersundgt.8
Postnummer: 3370



relaterte søk: apotek 1 vikersund, vitusapotek vikersund åpningstider, boots apotek vikersund, apotek åmot, vitus apotek
Anmeldelser
3. gangen jeg er innom her, og hverken får hjelp eller får betalt når jeg har funnet varen selv. Hver gang ender jeg opp med å forlate butikken tomhendt. Personlig er jeg mest fornøyd med vitus apotek, men etter 3 like opplevelser på under 6 mnd, blir det ikke til at Vikersund blir brukt noe mere.
Har fått god hjelp både når jeg har ringt eller vært innom i Vikersund. Alle som jobber der koselige.
Fantastiske mennesker på rett sted. Dyktige fagfolk, vennlige og en god atmosfære som møter deg.
Beste apotek i Modum. Alltid hyggelig betjening som strekker seg litt lenger for å hjelpe kunder hvis det er behov for det.
Fikk god hjelp av kunnskapsrike folk!
Betjeningen er flinke og dyktige
Blide og full service
Virkelig hjelpsomt og vennlig personale, beste apotekopplevelsen jeg har hatt! I andre butikker får jeg ansatte som ikke bryr seg når det oppstår et problem, men her hadde jeg utmerket service!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Vitusapotek Vikersund.

Vikersund medisinsk bedrift

åpningstider, plassering. Vikersundgt.8 kart bykart, satellitt visning. Vitusapotek Vikersund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Vitusapotek Vikersund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vitusapotek Vikersund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler