facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Viubråtan Feriesenter

Viubråtan Feriesenter

Info

Viubråtan Feriesenter er stedet for deg som vil ha en uformell og aktiv ferie eller konferanse.

Historie

Viubråtan er eid av Framfylkingen i Oslo. Ved siden av at vi har leire og arrangementer for Framfylkingen, leier vi ut enkle men koselige hytter og lokaler til alle slags arrangementer. Mange korps, kor, organisasjoner har hatt sine seminarer og kurs hos oss. Vi leier også ut hytter til private og lokaler til private fester som bryllup og jubileer. Vi kan ordne med mat, eller man kan velge å ordne mat selv. Vi ligger midt i skogen, men likevel sentralt til i forhold til kommunkasjon og det er bare ca 45 min kjøretid fra Oslo til oss. Vi har hester, muldyr og esel og kan også ta imot oppdrag innen kanefart og barneridning.

Adresse: Viubråtan 126, 2743 Lunner
Telefonnummer: +47 61 32 35 91
By: Lunner
Rute: Viubråtan 126
Postnummer: 2743


åpningstider

Mandag: 08:00 - 23:00
Tirsdag: 08:00 - 23:00
Onsdag: 08:00 - 23:00
Torsdag: 08:00 - 23:00
Fredag: 08:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 23:00
Søndag: 08:00 - 23:00

Anmeldelser
Oversatt av Google En campingplass på den norske landsbygda, som fjernt minner om det bohemske høylandet. Omgivelsene er rene. Med sin planløsning og felles sosiale bakgrunn minner den litt om en skole i naturen. Original Kemp zasazený do Norské přírody vzdáleně připomínající Českou vysočinu. Okolí je čisté. Svým rozložením a společným sociální zázemím připomíná trošku školu v přírodě.
Oversatt av Google Vi hadde en reservasjon for en hytte, vi ankom rundt 15.00, ingen var der, vi ventet i rundt 3 timer og bestemte oss for å dra et annet sted. De svarte ikke der telefonene ikke reagerte på e-poster som aldri ble hørt fra dem igjen. Original We had a reservation for a cabin, we arrived at around 3 pm no one was there, we waited for around 3 hours then decided to go somewhere else. They did not answer there phones did not react to emails never heard from them again.
Oversatt av Google Mitt sted <33 Original My place <33
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Viubråtan Feriesenter.

Lunner leirplass

åpningstider, plassering. Viubråtan 126 lunner feriehusutleie kart bykart, satellitt visning. Viubråtan Feriesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Viubråtan Feriesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Viubråtan Feriesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Viubråtan Feriesenter Harestua Viubråtan Feriesenter Harestua 24 meter Oversatt av Google En campingplass på den norske landsbygda, som fjernt minner om det...
Viubråtanferiesenter Viubråtanferiesenter 107 meter Oversatt av Google Mitt sted <33 Original My place <33
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler