facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Viva Napoli Pizzabar og restaurant

Viva Napoli Pizzabar og restaurant
Adresse: Kirkevegen 4A, 7500 Stjørdal, Norge
Telefonnummer: 74 82 84 00
Stat: Trøndelag
Distrikt: Stjørdal
By: Stjørdal
Rute: Kirkevegen
Husnummer: 4A
Postnummer: 7500


åpningstider

mandag: 14:00–22:00
tirsdag: 14:00–22:00
onsdag: 14:00–22:00
torsdag: 14:00–22:00
fredag: 14:00–23:00
lørdag: 13:00–23:00
søndag: 13:00–22:00

Nærliggende lignende selskaper
Amore Ristorante & Pizzeria Amore Ristorante & Pizzeria 526 meter Bestilte plankestek som var helt ok. Skal i grunn smelte i munnen men flere deler av ...
Anmeldelser
Negativt: Ikke så bra som forventet. Bestilte rullekebab for mye «hamburger» dressing og gresk gyros skuffende, var som en rullekebab med dressing isteden Lite forskjell på det vi bestilte. En del pommes fritt på siden med store mengder grillkrydder. Samt skittent på doen.nnPositivt: fin stemning og mye mat for pengene. Lefsen/brødet rundt var godt samt kjøttet. Pommes fritten var forsåvidt grei, men for mye krydder.
God mat, men litt for hard chips. Store porsjoner. Bra beliggenhet i sentrum av Stjørdal. Kommer tilbake.
Veldig god mat. Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Fikk mat veldig rask. Ligger nært hovedveien. Ikke avskrekkende priser. Perfekt stopp på reiseruten. Flotte store lokaler, renslig og koselig. Dette stedet anbefales på det varmeste. Veldig fornøyd.
Veldig god mat, store porsjoner og trivelig betjening. Vi kommer igjen !!
Hadde sett på feil meny og bestilt ved ett uhell feil pizza , de lagde ny til meg uten ekstra kostnad uten at jeg spurte om det engang.n5 stjerner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler