facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VIVO Klinikken

VIVO Klinikken

Info

VIVO klinikken er en kvalitets klinikk som tilbyr alt innen medisinsk hudpleie, injeksjons-behandlinger, aromaterapi, hypnoterapi og thermografi skanning.

Historie

Hudpleie, medisinsk hudpleie, kosmetiske behandlinger, vipper og bryn, vippeextensions, voksing, massasje, aromaterapi, naturterapi og lymfedrenasje.

Vår oppgave

Helse og Skjønnhet i Harmoni

Produkter

INNO-aesthetics
Medicalia
ME-line
DermaPen
Aqua Gold - fine touch


Adresse: Erik Børresens Allè 8, 3015 Drammen, Norway
Telefonnummer: 47268473
on.nekkinilkoviv@tsop
By: Drammen
Rute: Erik Børresens Allè 8
Postnummer: 3015



relaterte søk: hudpleie drammen strømsø, mesoterapi drammen, vivvo klinikken trondheim, hud klinikk, hud & velværeklinikken drammen
Anmeldelser
Jeg hadde aldri vært der før, og ble tatt i mot av Helene. Altså, for et nydelig og behagelig vesen for det første, men så kunnskapsrik og flink i sitt felt. Jeg følte med super trygg og komfortabel og har nå funnet MITT favoritt sted
Flinke Helene hjalp meg med filler i leppen hos Vivoklinikken, og man kan ikke være i tryggere hender enn hennes! Hun gjør en nokså "ekkel" opplevelse fin, og passer på deg under hele timen. Hun er utrolig dyktig og ser detaljer slik at resultatet blir best mulig!! Anbefaler henne på det sterkeste.
Helene er super-dyktig og brenner spesielt for å hjelpe de som har akne. Har vært hos henne i to år og kunne ikke vært mer fornøyd.
Helene er en helt fantastisk kosmetisk sykepleier som jeg nå tror får huden min på rett kjør. Alt du vil gjøre med vanskelig hud, Anbefaller jeg deg å gjøre her.
Massasje hos Gunn Jane er den beste jeg har fått noen gang! Hun tilpasser behandlingen til hva kroppen trenger og bruker kombinasjonsteknikker med aromaterapi, lymfedrenasje og klassiske massasje teknikker. Anbefales på det sterkeste!
Ønsker å anbefale Vivo Klinikken på det varmeste. Er superfornøyd med både service og behandelingene massasje/ aromatherapi, lymfedrenasje osv jeg får hos dem. I tillegg til å være svært faglig dyktige, er de punktlige og fleksible.
Fantastisk god massasje. Bestillte ny time med en gang
De er velutdannet og kan mye
Oversatt av Google Sterkt anbefalt! Original Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler