facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for VIWEB As

Info

We repair mobile phones, tablets, desktop computers, laptops.
We repair pc from water damaged.
Disaster Recovery Data from HDD or SSD from fire, etc

Adresse: Nedregata 1, 2640 Vinstra, Oppland
Telefonnummer: +4721405848
on.bewiv@pleh
By: Vinstra
Rute: Nedregata 1
Postnummer: 2640


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: viweb svindel, viweb proff, viweb erfaringer, paulo alexandre de almeida fernandes, viweb itavisen, viweb dølen, viweb fernandes, viweb iphone
Nærliggende lignende selskaper
Software Consult As Software Consult As 2 km Totalleverandør av datautstyr og nettverksløsninger for små og mellomstore bedrifter....
Repit UB Repit UB 2 km Ungdomsbedrift på Vinstra som fokuserer på reparasjon og feilsøking på data og telefo...
Anmeldelser
Bestilte varer to stykkiphone x 64 gb ikke mottatt. Da jeg bestilte så sa de at det skal ta maks 8 uker. Nå har det gått 9 uker og har fortsatt ikke hørt noe fra de. Kundeservice forsøkt kontaktet flere ganger uten hell. De svarer verken på mailer eller telefoner. Jeg trodde at sånne svindleri ikke kunne finne sted i Norge. Jeg oppfordrer alle å styre unna det svindle.
Dette er svindel!!! Får ikke varen som er kjøpt og betalt for 9 uker siden. Ingen tar tlf, eller ringer tilbake. Jeg går til politianmeldelse - noe jeg oppfordrer alle andre som har blitt lurt av disse folkene.
Bestilt vareiphone x 256 gb ikke mottatt. Kundeservice forsøkt kontaktet flere ganger uten hell. Til min fordel benyttet jeg PayPal som gjorde at jeg fikk tilbakeført pengene. Nettsiden er meget dårlig tilpasset pc og mobil. Generelt uoversiktlig. Min oppfordring er som følger: STYR UNNA.
Dette er svindel!!! Får ikke varen som er kjøpt og betalt for 8 uker siden. Nå gått 10 uker fikk ingen beskjed ! Ingen tar tlf, eller ringer tilbake. Jeg går til politianmeldelse - noe jeg oppfordrer alle andre som har blitt lurt av disse folkene! Ikke anbefale det er dritt nettsiden !!
Nettsiden deres er totalt ubrukelig og inneholder ingen produkter. Nettsiden er ikke tilpasset for å kunne åpnes hverken med pc eller mobil. Det er umulig å forstå språket på siden og med bakgrunn i omtaler på google og i andre kanaler virker dette som å være en eller annen form for svindel.
Bestilte en telefon i starten av September, ikke sett noe til den etter å ha ventet i 9 uker. Sendt en mail etter artikkelen i ITavisen, og fikk et svar som beroliget meg. Etter det har jeg etterspurt hvor telefonen min er med 5 e-poster og utallige ganger på telefon til 3 forskjellige numre knyttet opp til denne butikken. For all del, styr unna denne bedriften.
La inn bestilling på 2 iPhone X 15 september, ble betalt 4 oktober, siden har jeg ikke hørt noen verdens ting fra de. Dette lukter svindel lang vei, og er nå i ferd med å politianmelde de for svindel.
Bestilte en iPad hos VIWEB da jeg var innom Sødorptunet på Vinstra i sommer. Kjente ikke til VIWEB fra før. Den bruker jeg nå til å skrive hvor fornøyd jeg er. Det tok riktignok litt tid å vente, noe jeg var forberedt på. Har nå bestilt en iPhoneX. God service og hyggelig betjening.
Mottok aldri noen telefon og fikk heller ikke refusjon av selskapet. Måtte reklamere til VISA og vente to måneder på saksbehandling før jeg så noe til pengene mine.
Min kjæreste og jeg kjøpte en iPhoneX og iPad hos Viweb i midten av juli. Vi har begge fått det vi bestilte. Ble forespeilet levering innen ca 8 uker men det kunne ta litt lenger tid. Et par uker over tiden kunne vi hente varene. God kommunikasjon med forretningen under veis. Nye bestillinger er lagt inn.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler