facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Volkswagen Møller Bil Ryen

Volkswagen Møller Bil Ryen

Info

Møller Bil Ryen ble etablert i 1965 og er en av Norges største Volkswagenforhandlere.
Velkommen til oss i Enebakkveien 154, 0680 Oslo.



"Møller Bil Ryen tilbyr salg av både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Som en av landets største Volkswagen forhandlere er vi din komplette leverandør av et problemfritt bilhold. Hos oss finner du alt du trenger for å ta vare på din Volkswagen, og vi har både bilverksted, skadesenter og eget dekkhotell."
Adresse: Enebakkveien 154, 0680 Oslo, Norway
Telefonnummer: 24 03 23 00
By: Oslo
Rute: Enebakkveien 154
Postnummer: 0680


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: møller bil oslo, møller bil romerike, møller bil kalbakken, møller bil oslo vest, møller bil ensjø, møller bil lillestrøm, volkswagen oslo, møller bil asker og bærum
Anmeldelser
Jeg hadde noen riper jeg fikk utbedret hos Møller. Da jeg senere skulle få lakkforsegling oppdaget de at lakkeringsarbeidet hos Møller var alt for dårlig. Det satt langt inne å innrømme feil, men da jeg viste frem bevis fra karrosserieksperten tok de inn bilen igjen. Ingen beklagelse, derimot sur og grinete verkstedssjef.
Godt opplevelse, leverte etter avtale. Sjekket i to verksteder før møller, fikk kr.13600,- og hos andre 12200,- kroner. Hos møller 5400 og problemet ut av verden.
Kjøpte ny bil her, men ble ikke fulgt opp/informert av selger da det ble forsinkelser med levering. Måtte selv ringe, og følte da at jeg maste. Anbefaler alle å dra til et annet sted for å kjøpe ny bil.
Bra, men ikke topp. Så lenge de ikke har utstillingsbiler av modeller jeg kan tenke meg å kjøpe og leveringstider utover det hinsidige
Fornøyd , Fikk en gratis service med å få bytta drivstoffrørledning i Passat GTE . Tussen takk for Serviceleder personbil veldi profesjonelt. Bare en Mann med briller var ikke hyggelig Jeg tror han ikke likier jobben sin
Super service fra flinke medarbeidere. Selvsagt en fordel at de selger mye spennende nytt fra Volkswagen. Anbefales!
Er det feil på nyere bil "finner de ikke det i loggen". Bytte bilbatteri på Passat 10000kr!. Skitne lånebiler om du er heldig nok at de har en. Ikke den verste Møller avdelingen, dessverre.
Fikk en gratis service med å få bytta drivstoffrørledning fra Møller bil Ryen , som jeg synes var veldig fint, men når jeg fikk bilen tilbake så begynte jeg å høre merkelig lyd fra motoren som "GRRRRR" når jeg starta bilen på bensinmotor og ga bilen litt akselerasjon, lyden blir litt dempet når motoren blir varmere men den blir aldri borte, Hører den igjen neste gang jeg skal ut en tur med bilen... Bilen er en Golf GTE Hybrid.
Super fornøyd med Møller bil Ryen! Prøvekjørte og bestilte bil der i dag. Hyggelig bilselger som tok seg god tid, forklarte og lyttet!
Delepriser er helt natta,ikke særlig bærekraftig å måtte kjøpe nesten komplett speil når det jeg trengte var et lite sink klammer. Ei heller kjøp av en ekstremt dyr lås til min pickup når det som er ødelagt er et plasthåndtak til sidelemnen 6400 kr Skjærpings Møller.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Volkswagen Møller Bil Ryen med offentlig transport


Oluf Onsums vei 100 meter
23
Ryen 110 meter
1
1E
2
3
4
5
Ryen T 120 meter
23
4B
4E
4N
70
70N
71A
71B
Ryenberget 150 meter
70
70N
Ryensvingen 250 meter
70
70N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler