facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Volkswagen Møller Bil Stavanger

Volkswagen Møller Bil Stavanger

Info

Velkommen til regionens ledende Volkswagen-forhandler. Følg oss på Facebook og bli bedre kjente oss.

Historie

Møller Bil Stavanger er distriktets største forhandler av Volkswagen elbiler, personbiler og varebiler. Sentralt plassert på Forus blir du møtt av mennesker med ekte lidenskap for Volkswagen. Vi har stor tilbehørsbutikk og lagerfører et stort utvalg deler til alle modeller.

Etikett

Møller Bil Stavanger er distriktets forhandler av Volkswagen.

Produkter

Biler, Verksted, Service, Bruktbil, Nybil

Adresse: Vassbotnen 17, 4033 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 24 03 40 00
on.rellom@regnavats
By: Stavanger
Rute: Vassbotnen 17
Postnummer: 4033


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: møller bil forus, møller bil forus skoda, møller bil sandnes, møller bil haugesund, møller bil stavanger ansatte, møller bil audi, møller bil stavanger bruktbil, møller bil egersund
Anmeldelser
Møller bil stavanger er unødvendig dyr! Hadde bilen inn til wu godkjenning tok 1000kr ekstra for skifte av vindusviskere er vel drøyeste laget.
Jeg har ikke fått bilen tilbake.... Vanskelig å svare på det spørsmål...
Møller bil Stavanger har svært bra kundeservice, hyggelige folk som er svært dyktige. Minuset er at hvis du ringer inn og ber om å bli ringt tilbake så kan det hende at du ikke blir oppringt i det hele tatt.
Alltid god service i nyttekjøretøy luken!
Utrolig negativ opplevelse ved fjerde gangs reparasjon av svakhet på en Scirocco. Bare rot og kundeservice rett og slett ikke eksisterende! Fikk feil informasjon ved levering av bil, fikk også opplyst at var garantisak for så å få en ufin teknikker på telefonen som sier det motsatte. Ikke ringer de og informerer om status på bil, ei heller ringer de opp igjen når en prøver å få svar selv. Bil inne på tredje dagen nå, ble lovd å kunne hente den dagen etter innlevering grunnet ferie. Mitt råd, styr unna dette useriøse verkstedet! Jeg skal aldri bruke dem igjen.
Fikk ulyd i bilen på vei fra stavanger til sørlandet, møller tok inn bilen på timen å fant kjapt feilen å utbedra den så bilen va trygg å kjøre. Var ikkje kaffi tilgjengelig men ble tilbydt ein is
Svært vanskelig å nå fram på telefon, når du endelig kommer gjennom er det vanskelig å få verkstedtime i løpet av rimelig tid, virker som de ikke har oppskalert kundemottak og verkstedkapasitet i takt med økt nybilsalg.
Må ta en redigering da privatbilen også måtte innom for en service. Her er det bare kjekt og komme som kunde og neste service legges også utvilsomt hit. Må trekke frem han servicesjefen i skranken, ein kar så vett ka det går i. Firmabil - Tipp Topp, flinke folk og god service.
VARIERENDE: Bra kundemottak, hyggelige folk, god planlegging av innmeldte feil og mangler ift kapasitet. Da bilen ennå har garanti forsøker man lettvinte løsninger som litt "sterk lim" etc. Det er påtagende merkelig. Hadde garantien gått ut ville nok hele listene / pakninge blitt byttet ut rundt dørene. Meldte feil på AC fordi den konsekvent ikke kjøler på varme dager. Da det ikke var feilkode på anlegget ville de ikke sjekke mer. Jeg ble bedt om å bevise feilen med en video,men jeg skjønner ikke hvordan manglende kjøling kan vises på en fornuftig måte i filmformatet. Hvis det ikke var for hyggelige mennesker i mottaket, er dette en 1 eller 2-stjernes opplevelse med mye rom for forbedring.
Veldig god oppfølging og service. Anbefales
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Volkswagen Møller Bil Stavanger med offentlig transport


Equinor vest 210 meter
101
21
28
3
42
67
E90
X30
X39
X40
X44
X49
X60
X71
X73
X74
X76
X77
X79
Equinor øst 380 meter
SK0302
X31
Forus øst 400 meter
101
21
28
3
42
67
E90
X30
X39
X40
X44
X49
X60
X71
X73
X74
X76
X77
X79
Svanholmen E39 460 meter
SK0302
Godesetbakken 460 meter
X31

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Volkswagen Møller Bil Stavanger.

Stavanger bilforhandler

åpningstider, plassering. Vassbotnen 17 kart bykart, satellitt visning. Volkswagen Møller Bil Stavanger adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Volkswagen Møller Bil Stavanger. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Volkswagen Møller Bil Stavanger med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler