facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Volleyuka Bø 2016

Info

Beach Volley turnering, arrangert av studenter fra HSN. Arrangeres fra 23 til 29 mai. Vert for volleyball elskere i alle aldre.

Historie

Vi er et student team fra HSN som arrangererer en av de tre arrangementene. Dette er en del av vår utdanning i idrett, administrasjon og ledelse.

Vi arrangerer den årlige sandvolleyball turneringen. Her har det tidligere hatt navnet "Hit-Open", men grunnet fusjonen mellom skolene har vi valgt å endre navn til Volleyuka Bø. Arrangementet startet først opp som et student arrangement og har bare blitt større og større. Her skal vi i år (2016) verte for små barn helt til proffnivå. Iløpet av uka kommer det ihvertfall 700 mennesker som deltar på arrangementet. De lokale skolene har blitt invitert og vi får besøk av rundt 450 skole elever fra barne-/ungdomsskole. Videre er videregående fra bø invitert samt har det blitt obligatorisk for førsteklasse stunderter idrett å delta på arrangementet.

Det er også en breddeturnering som blir arrangert på torsdag og fredag. Her kan alle som vil, melde seg på.

Norges Tour er en turnering som blir arrangert på forskjellige steder i landet. Blant annet Stavanger, Kristiansand og i Bø. Bø Open blir arrangert fra fredag til søndag.

Vi ønsker dere velkommen til et arrangement som vi tror kommer til å bli helt supert!

Adresse: Høyskolen i Sør-Øst Norge, 3800 Bø i Telemark
Telefonnummer: 95991311
By: Bø i Telemark
Rute: Høyskolen i Sør-Øst Norge
Postnummer: 3800


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Volleyuka Bø 2016. Høyskolen i Sør-Øst Norge kart bykart, satellitt visning. Volleyuka Bø 2016 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Volleyuka Bø 2016. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Volleyuka Bø 2016 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler