facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Volume

Volume
Adresse: Grønnegata 40 Østre Torg , Hamar 2317, NO
Telefonnummer: 932 32 393
By: Hamar
Rute: Grønnegata 40
Husnummer: Østre Torg
Postnummer: 2317



relaterte søk: volume formula, volume wiki, volume calculator
Anmeldelser
Dårligste maten jeg har fått servert på det jeg kan huske. Tørr burger, smakløs, pommes som er tørr og feit på en gang. Vet ikke når de skiftet olje sist gang.
Maten va dårlig Rett og slett ikke godt! Bør stengesssss
God mat og god service. Fint at det også går an å sitte ute på taket til cc. Her er det også en lekeplass utendørs for unga.
Vanskelig å bestille mat, når du får beskjed om å scanne qr kode og bestille via den. Dette fungerte ikke. Ellers pleier maten der å være veldig god. Bør være så enkelt å bestille mat at alle klarer det.
Rolig og fint lokale, så her er det fint å ta seg en pause fra shopping. Maten her er noe mer skuffende hvor serveringen er treg, prisene er høye i forhold til hva man får og var ikke mye smaker. Nachos var heller ikke særlig varm.
Bra måltider til den prisen. Hyggelig atmosfære
Flotte lokaler, hyggelig betjening. Men burgeren var tørr som en skosåle, pommes gjennomvåt med olje og currywoken hadde dessverre ingen smak.
Dårlig service, men grei mat. Den som stod bak kassen idag hadde nok ikke helt dagen eller så var han ikke engasjert nok til være serviceinnstilt.
Hyggelig, ikke fullt, god mat, god service.
Maten står ikke i forhold til pris satt ned nå fra 179.- til 159.- porsjonene har blitt mindre og kylling og burger er like tørre og kalde.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler